|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() evet turgay abim kalktığım esnada dengem bozuldu ve sendeledim oküçücük zaman kaybı yetti oltayı yakalamamaya bir taraftanda o balıkla nasıl bir mücadele olurdu diye içim içimi yiyiyor sevgilerimle.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sevgili ersoy bende oltaya yetişebilseydim eğer nasıl bir mücadele olur diye hayal edip duruyorum. 24 saatlik uykusuzluk bu mücadeleyi vermemi engelledi. bende oltaya üzülmüyorum, o mücadeleyi veremediğime üzülüyorum sevgilerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() evet emere inanılacak gibi değil ama beraber yaşadık bu durumu o yüzdendirki en az 4 takım ve 2 tane yedek ile ava gidiyorum aynı şekilde bende sürekli düşünüyorum ama orada derinlik 5,6 metreyi geçmez o derinlikte de orkinos olmaz battal boy çipura veya sinarit diye düşünüyorum sevgilerimle
12/04/1964 - 0 Rh (+) İZMİR/KÜÇÜKYALI CEP : 05336408018 Bu mesaj en son " 10-11-2011 " tarihinde saat 21:28 itibariyle mazhar üzümcü tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Mazhar abim tutulan Paşalar için tebrikler,giden takım için canın sağolsun diyorum
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() güzel bir av olmuş tebrikler tava dolmuş. yalnız kaçan takıma mı yoksa balığa mı derseniz balığa üzülürüm o mücadeleyi yapıp kıyıya almanın hazını 10 olta harcasam veremez ama olta da balıkta gidince ikisine de üzüldüm afiyet şeker olsun
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mashar abi canın sağolsun bende riyobi ecusima 8000 düşürmüşdüm tekneden kamışıyla birlikte 2-3 takım idare ederken başıma geldi balık asıldı herhalde denize düştü ve gözümün önünde kayboldu
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mazhar bey balıklar için tebrikler,fakat takım için geçmiş olsun diyebileceğim.Daha iyi avlara inşallah.
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Takımı kaybetmene üzüldüm.
Daha irisini yakalayacağından eminim. Sağlık olsun demekten başka yapacak bir şey yok Mazhar ![]()
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mutlaka okuyun | polmurat | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 13-03-2008 11:31 |
Okuyun:Gülerken düşüneceksiniz | muratsadioglu | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 28-12-2007 19:06 |
Bu hikayeyi lutfen okuyun | Epidermoid_Karsinom | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 08-01-2006 03:26 |