|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Organizasyonun genel olarak en büyük balıklarını tutan ilk 3 kişiye ayrıyetten ödüllerde gelecektir
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Peki ahtapotta sayılıyor mu ?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() güzel fikir
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tuncay kardeşim işte böyle forumların dostluk kardeşlik açısından önemli olmasının nedeni budur.2006 yılında üye olduğum bir forumun 2007 deki bir org. katılmıştım.org. giderken aracımın yan ve arka camına A4 kağıda bastığım forumun logosunu yapıştırmıştım.Adapazarı merkezde şöyle bir gezinirken yanıma bir araç yaklaştı sağa çekmemi işaret etti.bende müsait bir yere çektim arabadan indim sanki kırk yıllık arkadaşmışız gibi karşılandım.toplanma merkezinde de aynı ilgi ile karşılandım.daha sonraki org.larda da aynı ilgi sürdü.katıldığım tüm org.larda inanın (yaşca biraz büyük olduğum için) bir baba bir abi gibi karşılandım.İzmir e de gelmek istiyordum ama hem havaların soğuk olması hemde iş durumu elvermedi.hediye olayına gelince:gösterilen ilgi ve misafirperverlik en büyük hediyedir.yeni dostlarla karşılaşmak ve onlarla tanışıp bir bardak çay içmek en büyük kazançtır.
Avlarınız bereketli olsun Rastgele.
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sabriye selam, yola devam...Aynen düşünceni paylaşıyorum...bendeniz de İstanbuldan bol şans diliyorum...Haydi RASTGELSİN..
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Seferihisar Sığacık Rastgelsin Balık avı Organizasyonu | Anıl ÜNALAN | Site Organizasyonları | 16 | 29-04-2011 16:28 |
Sığacık Seferihisar İzmir | ahmetkaptan | Tanışma | 7 | 03-02-2010 22:10 |
08-Aralık-07 Seferihisar Sığacık Macerası | Dalyanlı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 11-12-2007 12:41 |
seferihisar sığacık | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 09-06-2006 14:23 |
19.03.06 seferihisar - sığacık | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 21-03-2006 18:41 |