|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Heyyy maşallah mezat gibi olmuş mübarekler.
Vallahi eline, emeğine sağlık. ... Ava çıkma esnası biraz can sıkıcı olmuş anladığım kadarıyla fakat uzun zamandır havaların kötü gitmesi ve balığa biran önce kavuşma heyecanını bende yaşarım. Bence bunun adı Balık Aşkı. ![]() ![]() ![]() Tedavisi bir an önce iğneye yemi takıp denizle oltayı buluşturmak. ... Abi tek diyeceğim gözlerimiz ŞENLENDİ. Daha güzellerini tutmanız dileğimle. Selamlar... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#13 | |||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buyur kardeşim fotolar eklendi bak bakalım beğenecekmisin beğenmezsen hiç çekinme söyle ben pazara tekrar gideceğim daha güzellerini tutmaya çalışırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||||
|
![]() Tuncay kardeş bak dikkatli ol.
![]() ![]() ![]() Bu arada balıklar harika. ![]() ![]() ![]() Harika olmasına harika da, o arkadaki çiftlik ne oluyor, onu bir anlamak lazım. ![]() ![]() ![]() Yoksa takımları balık çiftliğinin içerisine mi indiriyorsunuz kardeş. ![]() ![]() ![]() Bak bizim tuttuğumuz balık istavrit, sizinkiler ile boyda yarışamaz, belki toplamda?? Ancak İstanbulda böyle üretim çiftlikleri yok. Tamamen şansa avlanıyoruz. Bu işte şike olur ise seni kümeye düşürürüm ona göre. ![]() ![]() ![]() Bu arada Evren de madem İstanbula gelecek, program yapalım. Belkide şu organizasyonu İstanbulda gerçekleştirebiliriz. Hayrettin abiyide alıp toplanıp gelin gari. Yağmur çamur başladı sular çamurlandı. Balık yemlenmeden kesmeye başladı. Çabuk olun sonuna bari yetişin.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||||
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tuncay Kardeşim resimlere yeni bakma fırsatım oldu.Maşallah maşallah maşallah.asker gibi dizmişsin hepsini hizaya.İzmir e geldiğimde balık tutamama ihtimaline karşı bunlardan bikaçını buzluğa yatırsan diyorum.hani olurya tutamazsak buzluktan çıkarır yeni tutulmuş gibi resimlerini çekerdik.
Avlarınız bereketli olsun Rastgele
![]() |
![]() |
#19 | |||||
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
2 yıl önce perşembe akşamı İzmir den bir arkadaşla sohbet ettik.cuma sabahı aklıma esti ver elini İzmir.Terminalden telefon ettim "ben izmirdeyim nasıl gelirim yanına "diye.arkadaş ta "atla Buca dolmuşlarına Avcılar Atıcılar Kulubünün önünde in,kokoreç kokusunu takip et beni bulursun"dedi ama dalga geçiyorum sandı. terminalin alt katından Buca dolmuşlarına bindim.dediği yerde indim.kulubün önünde bir vatandaşa sordum "en yakın kokorecci nerde " diye .tarif üzerine gittiğimde değerli dostum "vallahi ben seni dalga geçiyor sandım yoksa gelir alırdım terminalden"diye şaşkınlıktan bayılacaktı. Delidir ne yapsa yeridir.Amatör balıkcılarda da azıcık ta olsa delilik vardır.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
14 Ocak 2012 Karareis av raporu (video eklendi)) | ergundürüsel | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 24-01-2012 15:31 |
DEVEKUŞU’NUN 1 nci.CUMHURİYET GEZİSİ (19.mayıs.2012-29.ekim.2012) | benimyelkenlim | Organizasyonlar | 0 | 19-12-2011 20:30 |
Kazıklı koyundan merhabalar | alpnaz09 | Tanışma | 1 | 07-03-2011 11:04 |
Kazıklı hatırası | fanhan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 25-11-2008 09:49 |
Kazıklı | ugur09 | Tanışma | 4 | 22-03-2008 22:43 |