Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI (TEKNEDEN)

DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 28-01-2012, 00:02   #31
Tuncay GÜNAY
Moderator

Tuncay GÜNAY kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sakızlı kahveler size feda olsun güzel abilerim. Yeterki siz bi İzmir'in yolunu tutun..
Sadece kahve değil bilenler bilir limanda ziyafette çekeriz abilerimize

Gerçekten çok güzel bir ava imza attın Tuncay abicim arkasının hiç kesilmemesini dilerim. Gönlün kadar büyüklerinin seninle olmasını dilerim ama sığacak tekne bulabilir misin bulamaz mısın orasına ben karışmam
evet bilen bilir ben de bilenlerdenim güzelbahçe 2. liman da taze gopez bakla fava yedik denize bakarak çok güzeldi balık tazecik livardan çıkarıp mangala yatıyordu tadı hala aklımda bida yapalımmmmmm
güzel dileklerin için teşekkürler bende senin için aynı duyguları taşıyorum rastgelsin kardeşim

0 0532 522 56 77

DOSTLUK KÜÇÜK MENFAATLERE KURBAN EDİLMEYECEK KADAR BÜYÜK BİR DUYGUDUR.
Tuncay GÜNAY Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 28-01-2012, 00:04   #32
Tuncay GÜNAY
Moderator

Alıntı:
dogukan1997 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
eline sağlık abi güzel bir av olmuş daha iyi ve güzelllerei ve büyüklerinin seninle olması dileğimle rastgele ditorum ...
sağolasın doğukan kardeşim daha iyileri irileri güzelleri sizlere nasip olsun yüzün güleç iğnen keskin olsun

0 0532 522 56 77

Eski 28-01-2012, 02:10   #33
Çağatay
Miço

Çağatay kullanıcısının avatarı

Sevgili Tuncay, müthiş bir av macerası olmuş. Tebrik ediyorum. Ama ben, bu kaptana serzeneşine takıldım ve üzüldüm. Umarım kaptan kasten yapmamıştır. Süleyman abi, Anıl ve ben de tekne sahibiyiz. Bazen hesapta olmayan, öngörülmeyen talihsizlikler olabiliyor o bakımdan....
Eski 28-01-2012, 10:36   #34
kaptankarabulut
Üstad

kaptankarabulut kullanıcısının avatarı

Tuncaaaay...

Sende antenli çıpra çektin yaaa,bundan sonra avsız geçen rüyalarına bile rüya gördüm demezsin..

Fakat Ahmet'in fikrine aynen katılıyorum bu işte şike var.çiftlik yakınında avlanmak kolay tabii atar çekersiniz.Gelin çiftlik olmayan bölgelerde çekin çıprayı..

Ama yinede güzeldir mercan çıpra çekmesi.Önemli olan o hazı yaşamak.Artık bundan sonra seni kupesde kesmez.
Tuncay'ım bu güzel paylaşım için teşekkürler.Afiyet olsunlar.Daha iyileri daha irileri rastgelmesi dileğimle..

İZMİR-1959 0 Rh (+)
KAPTAN KARABULUT
GÜZELBAHÇE 2.LİMAN
Telefon: 0538 294 01 94

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
kaptankarabulut Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-01-2012, 18:33   #35
Tuncay GÜNAY
Moderator

Alıntı:
Çağatay tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sevgili Tuncay, müthiş bir av macerası olmuş. Tebrik ediyorum. Ama ben, bu kaptana serzeneşine takıldım ve üzüldüm. Umarım kaptan kasten yapmamıştır. Süleyman abi, Anıl ve ben de tekne sahibiyiz. Bazen hesapta olmayan, öngörülmeyen talihsizlikler olabiliyor o bakımdan....
teşekkürler çağtay kardeş arada olsada balığa gitme şansı yakalıyoruz. denize uzak oluşumuzdan biraz zahmetli oluyor mesela saat 24:30 gibi denizliden yollara düşüp yemdi yoldu tekneydi bayağı yorucu oluyor. kaptanın yaptığını yazmak istememiştim fakat yazayım. balığa çıkacağımız kaptanın 2 adet teknesi varmış 1 tanesini satmış parası alınmış işi bitmiş bizim balığa çıkacağımız gün ile aynı gün teslim etmeye karar vermiş tekneyi teslim alacak insanlara da balığa çıkacağını söylemeyip sabah 06:00 teslim alın demiş tabi adamlarda kuş adasından yola çıkmışlar sallana sallana geliyorlarmış saat 6 olsa ne olur 8 olsa ne olur muhabbeti yaparak devam etmişler bizde teknede onları bekliyoruz. diyebilirdi 1 gün önce veya sonra olabilirdi. vede biz adamlara kızıyoruz bizi burada bekletiyorlar ayıp bunların yaptığı diye 1,5 saat sonra geldiler dediğim gibi bizler dayanamadık pişkin tipler oralı değillerdi bizim balığa açılmamıza engel olduklarının farkın da bile değillerdi çattık heriflere dedikki be kardeşim bu kadar insan sizi bekliyor neden zamanında gelmediniz cavapla beraber şok olduk dediki adam ben nerden bileyin kaptanın balığa grup aldığını denize açılacağını bilseydin saat 05:00 da burda olurdum bizde bu işi yapıyoruz böyle bir terbiyesizlik yapmayız kaptanınıza sorun bize sadece 06:00 gibi gelin dedi bizde ona göre yola çıktık yaolda bir çorba molası verdik diyerek kaptana döndü ve dediki kaptan söyleseydin erkenden gelirdik kaptan da durumun farkında tamam tamam uzatmayalım diyerek konuyu kapattı. yani anlayacağın durum bu oltalar suyla buluştuğunda saat 09:00 civarlarıdı yani gel sen kızmaaaa

0 0532 522 56 77

Bu mesaj en son " 28-01-2012 " tarihinde saat 18:37 itibariyle Tuncay GÜNAY tarafından düzenlenmiştir....
Eski 28-01-2012, 19:01   #36
ben ve deniz
Oltacı

tuncay abi iyi av olmuşş ... inş daha büyüklerini tutmak nasip olur ...
1997
ben ve deniz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-01-2012, 19:26   #37
Tuncay GÜNAY
Moderator

Alıntı:
kaptankarabulut tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tuncaaaay...

Sende antenli çıpra çektin yaaa,bundan sonra avsız geçen rüyalarına bile rüya gördüm demezsin..

Fakat Ahmet'in fikrine aynen katılıyorum bu işte şike var.çiftlik yakınında avlanmak kolay tabii atar çekersiniz.Gelin çiftlik olmayan bölgelerde çekin çıprayı..

Ama yinede güzeldir mercan çıpra çekmesi.Önemli olan o hazı yaşamak.Artık bundan sonra seni kupesde kesmez.
Tuncay'ım bu güzel paylaşım için teşekkürler.Afiyet olsunlar.Daha iyileri daha irileri rastgelmesi dileğimle..
iyi dileklerin için teşekkürler kaptan sen beni biliyorsun balık tutkumu da biliyorsun aslında kılıbık herifin tekiyimdir de konu balık olunca kurarım hemen cumhuriyeti rakım 0 nifus 1 tanımam hanımı manımı çiftlik kıyısı biraz avantaj sağlıyor evet ama mercanlar alın teri be kaptanım ağlatmadan uğurluyorum mideye bu arada gopes göz bebeğimdir bilesin hatta inanır mısın bilmem gittiğim bölgede pek olmuyor mu üzülüyorum yokluğuna onun aç gözlü bir şekilde yeme saldırışı çırpınışı çok daha zevk veriyor bana nedense aşıyı gopez le yapmış olduğumdan olabilir mi yazın görüşürüz kaptan gopes tutmaya gelirim yanına ilk balığı ben çekmem bilesin

0 0532 522 56 77

Eski 30-01-2012, 05:20   #38
ferdi demir
Tayfa

ferdi demir kullanıcısının avatarı

Güzel av olmuş, paylaşım için teşekkürler..

cep:05546467803
ferdi demir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-01-2012, 17:57   #39
Raif Yelkenci
Kaptan

Raif Yelkenci kullanıcısının avatarı

Tuncay çok keyifli bir av ve anlatım olmuş eline sağlık ve afiyet olsun.
Eski 30-01-2012, 19:16   #40
Tuncay GÜNAY
Moderator

Alıntı:
ferdi demir tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Güzel av olmuş, paylaşım için teşekkürler..
teşekkür ederim ferdi kardeşim daha güzelleri sizlere nasip olsun

0 0532 522 56 77

Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları