|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Herzamanki gibi bacanakla (Ergun Dürüsel) iş bölümünü yapıp gerekli olan malzeme ve yiyeceklerimizi temin ettikten sonra limandan ayrılık 1,5 saat süren seyrimizden sonra avlak yerimize vardık.Hava mükemmel denecek kadar güzeldi.Durgun ve çok soğuk olmayan hava deniz üzerinde fazla kalabilmemiz için bize yardım etti.İlk 3 saat tek balıkla geçirdik.ama ondan sonra gece saat 01.00 kadar aralıklı olarak balıklarımızı yakalayıp geri dönüş yoluna çıktık.Bereketli av yapabildiğimiz günlere bir gün daha eklemiş olduk.Rastgele...
Yem:Karides-Teke takım.Tek iğne gezer kurşun derinlik:40 m civarı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] gecenın bu saatınde güleyimmi somurtayımmı, uyku sersemi kameraya nasıl bakacağımı şaşırdım. ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muratcım senin ve Ergün abinin yüzünden çalışamaz olduk.
Hafta sonunu iple çekiyoruz ama nafile, birgün beni de yanınıza alında elimize balık değsin. Canı gönülden tebrikler, daha büyükleri de rastgelsin ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat seni ve Ergun abiyi yürekten kutluyorum
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() eliniz sağlık abi yine senin dediğin gibi ( herzaman ki gibi ) yani yine döktürmüşssün ellerine sağlık seni böyle görmek açıkçası iştahımı açıor rastgele demekten başka birşey düşmez bana daha bol olmasını diliyorum rastgele ....
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ellerine sağlık bereketli bir av günü geçirmişsiniz rastgele
![]() |
![]() |
#6 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi, bakıyorum bacanak kendini af ettirmiş.
En kötü avınız böyle olsun, ellerinize sağlık afiyet olsun.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() murat bey gene muhteşem bir av paylaşımı rastgelsinn bolşanslar
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ooooo, bu ne güzellik, maşallah. Allah olmayanlara da nasip etsin...
SoNRoBiN'den sevgiler ve selamlar.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Valla bu balıklar devam ederse bizde çalışamaz olucaz Salih reis.Kürekte demir atmadan av yapıldığı için tekneye bir 3. almak çok zor oluyor.Hele bir arkadaş var onu çok almak istediğim halde alamıyorum.Ama detaylı her türlü paylaşımı yaparım.Sıkıntı yok.Umarım sanada rastgelir.Teşekkürler.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Tamer.Yaz yaklaşıyor senin lidakileri de özledik.Yorumuna teşekkür ederim.
![]() |