![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() dostlar gölette at-çek ile sudak ve levrek avı yapacaz.sahte yem ve rapala tavsiyelerinize ihtiyacım var.saygılar...
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() - Bu konu beni aşar.. ancak Anıl bey bu konuda sana çok yardımcı olacaktır kanısındayım....Yakışıklı Anıl top sende....
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() yok mu yardım dostlar...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() göl için bilmem ama deniz için özellikle river2sea rover 128 gr15 tavsiye ederim.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() deniz olsa yardımcı olabilirdim gölette hiç av yapmadım forumda yardımcı olacak arkadaşlar vardır .rastgelsin
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tatlı su tecrübem hiç yok denecek kadar azdır hele ki At-çek konusuna gelirsek hiç bilmiyorum
![]() Kusura bakmayın bu konu pek aydınlığa kavuşamıcak sanırım
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
ümidimi kaybvediyorum yavaş yavaş.artık deneme yanılma yoluyla kendimiz bulacaz sahtemizi sanırım... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Strike Pro JL-012F R1140B tavsiye ederim. 60 cm kadar önüne ALBA ROLLİNG SWİEL Size: 1.2 kurşun kullanın. Ayrıca Şeffaf/Yeşil/Mor/Kahverengi silikon kurtlar da kullanabilirsiniz. Silikonları 2'li kullanırsanız daha verimli olur.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Karagöz balığı için misina önerisi | bluedreams | Misinalarla İlgili Herşey | 10 | 28-11-2011 17:38 |
Sahte yem seçimi konusunda yardım | ZAAAA | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 5 | 06-11-2011 21:12 |
Levrek için Sahte ile ilgili önemli bir bilgi | Ege Demirağ | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 2 | 26-10-2011 15:29 |
At Çek Tekniğiyle Levrek Avı için Sahte Tavsiyeleri | The Lunatic | AT-ÇEK | 19 | 24-10-2011 12:48 |
Çapari Takımı için makine ve kamış önerisi | dolphin3 | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 3 | 23-02-2011 18:38 |