|
Satıyorum 2. el yada kullanılmamış malzeme arayanlar, satanlar. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba değerli arkadaşlar; Acil ihtiyaçtan dolayı nikon marka dijital fotoğraf makinamı satıyorum... Makinam çok özenli kullanılmış ve temizdir... Yanında 2 GB hafıza kartı ve taşıma kılıfıda vardır... Makinada hiçbir kusur yoktur... Acil paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum... Yoksa satmazdım makinamı... Fiyatı 250 tl dir... İlgilenen arkadaşlar olursa 05543336446 telefondan ulaşabilir... Sağlıkla kalın. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alana da satana da hayırlı olsun.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() 1.faturası varmı acaba.
2.garantisi devam ediyormu. 3.coolpix in hangi modeli. bu bilgileri veririseniz sevinirim. hayırlısı olsun
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Murat abi garanti süresi dolmuştur sanırım... Ben izmirdeydim 1 yıl önce ishak abiler falan beni tanır bilirler..Şu an AMASYA dayım...Burda görev yapıyorum artık... Nikon s 220 modeli teknosadan aldım...Gayet temiz güzel bir makine Ben 500 liraya almıştım bu makinayı... İlk çıktığında.. İhtiyaçtan satıyorum...
![]() DOĞAN ÖZCAN 1981 A Rh (+) MERZİFON / AMASYA ![]() Bu mesaj en son " 11-03-2012 " tarihinde saat 17:04 itibariyle Tuncay GÜNAY tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alana satana hayırlı olsun, bende aynısının 8,1 MP kullanıyorum çok memnunum.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Karareis organizasyonunda az fotoğraf çekmedi bu makina
![]() Hayırlı satışlar dilerim Doğan abi.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Satılık Jig Kamış ve Makinası..... | Sargoz35 | Satıyorum | 1 | 09-02-2012 16:17 |
fotoğraf yüklemeyi bilenler | ümit35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 15-10-2009 22:42 |
fotoğraf eklentileri | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 7 | 11-08-2006 08:23 |
Fotoğraf Gönderemiyorum | aserkansatı | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 3 | 17-09-2005 17:22 |