![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Aralık aylarında körfezi terk eden kolyoz uskumru istavritler,kendini göstermeye başladı.Kupesin dahi yok olduğu ocak,şubat mart aylarında bu gün verimli bir gün yaşadık.
Sabah saatleri sık sık oltamızı yoklayan kupesler beni oldukca ümitlendirdi.Ve arkasından kolyoz ve istavritlerle de şenlendik.Uskumrularla da en kısa süre içersinde bayram yaparız. Tüm dostlarımızın bu uskumru bayramından faydalanmalarını gönülden isterim.. TÜM RASTGELSİN AİLESİNİN OLTALARININ DOLU GELMESİ DİLEĞİMLE..
İZMİR-1959 0 Rh (+) KAPTAN KARABULUT GÜZELBAHÇE 2.LİMAN Telefon: 0538 294 01 94 ![]() Bu mesaj en son " 03-04-2012 " tarihinde saat 19:55 itibariyle kaptankarabulut tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ellerine sağlık kaptanım desene eski günler geri döndü bol balıklı günler hadi abi sevgi ve saygılarımla rastgele .
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman abi ağzından bal akıyor maşallah. Oltalarda bir o kadar neşeli.
İnşallah herşey ümit ettiğin gibi bereketli olur bu sezon. Uskumrularını çekişini özledim gerçekten. Kısmet olur ise bu yaz birkaç tanesinide beraber çekeriz diye hayal ediyorum ama bakalım ne olacak önümüzdeki gülerde. Herşey nasip kısmet.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Teşekkürler Doğukan,evt umarım bereketli bir mevsim yaşarız..
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
|
![]() İnşallah diyorum Süleyman abi. Seni takibe alıyorum ve yükselme dönemini bekliyorum. Herşey iyi gider ise gelmeyi çok istiyorum. Acayip bunalmış durumdayım zaten. Böyle bir yolculuk çok iyi gelir diye düşünüyorum. Dediğim gibi herşey nasip kısmet.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() süleyman abi uskumrulara söyle artık marmara denizi eskisi kadar kirli deyil istavritlerin peşine takılıp birazıda kara denize geçsinler saroz körfezi kadar temiz deyildir ama soguktur bizde nasiplenelim olmazmı salkım salkım uskumrular nasibiniz olsun rasgele
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşekkürler Süleyman abi,inşallah dediğiniz gibi bereketli avlar akında başlayacak.
Lidakilerde göstermiş kendini.
![]() |
![]() |
#9 | |||
|
![]() Süleyman kaptan, seni ve ekibi tebrik ederim çok güzel bir av olmuş.
Ortaya karışık yapmışsınız, hatta iki adetde lidaki var. Bu haberler hepimizi sevindirdi. Bu güzel avların devamını daha bereketlilerini dilerim.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kaptanım tebrikler devamını diliyorum,rastgelsin.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kendini akıllı zannedenlere yazık.. | cesifer | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 05-12-2011 12:46 |
Mercanlar kendini göstermeye başladı | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 33 | 27-05-2011 20:35 |
Uskumru kendini gösterdi.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 23 | 20-05-2011 15:24 |
Kolyoz | mercan | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 0 | 18-11-2006 10:02 |