|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() ![]() Bu mesaj en son " 01-05-2012 " tarihinde saat 20:34 itibariyle muratdogan tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Emekler sizlerle paylaşınca keyif buluyor. Bu arada balığa çıkacağım arkadaşlarımın işi çıkması nedeniyle ben ve kaptan beraber avlandık. O güzelliği sadece biz yaşayabildik. Teşekkür ederim sizinde yüreğinize sağlık. Alıntı:
Balıklar ayrı bir güzel fakat asıl güzellik sizin yüreğinizde. İnşallah daha güzelleri size de nasip olur. Alıntı:
Vallahi benim favori yerim ILDIR ve kaptan son derece iyi bir kişi. Tekne moder olmasa da kaptanın bilgileri radarlar dan ve sonarlardan daha iyi. Etrafımızdaki tekneler den görüntüler malumdu. Selamlar. Alıntı:
Benim de senden aşağı kalır yanım yok açıkçası. Balığa çıkamak ayrı bir keyif, balık tutmak bambaşka bir mutluluk. Bu mesaj en son " 01-05-2012 " tarihinde saat 20:47 itibariyle muratdogan tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
O anki duygularım tarifsiz bir duyguydu. Acaba dedim rüyadamıyım ![]() ![]() ![]() Mercan tutmaya gideceksin ve 4'lü çekeceksin görmeden inanmazdım. Yaptım OLDU ![]() ![]() ![]() Latifemi mazur görün. ... Mübarekler de ayıptır söylemesi lokum gibiydi. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Şanslı günümdeydim, kısmetimize düşünleri hasat ettik. Sağol kardeşim |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() İnşallah sizin de avınız bereketli geçer. Çeşme güzel bir mera fakat her derinliğin ve meranın balığı ayrı çeşit. Rastgelsin. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Sizin elinize su dökemem orası da ayrı bir mesele , bizimkisi amatör şansı işte ![]() ![]() Fakat balık olması sevindirici en azından gittiğine değiyor ve yüzler de ayrı bir tebessüm oluşuyor. . Yakın zaman da geleceğim yanınıza kısmet olursa. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mert teşekkür ederim.
Alıntı:
Kısmetimizi arıyoruz ve deniz bize cömert davranıyor. Ufaklıkta büyüyor yavaş yavaş oltayı eline alıştırmaya başlıyacağım. Selamlar. Alıntı:
Senin de emeğine, yüreğine sağlık. Selamlar. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Murat abi onlar ne öyle on numara kareler hele o dörtlü kare imrenmemek elde değil daha güzelleri her zaman livarını doldursun ellerine sağlık...
![]() |
![]() |
#30 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Muratcım valla supersin resimleri görünce o gun gelemediğim için çok daha fazla üzüldüm.Ama en kısa zamanda inşallah beraber Nail Kaptanı ziyaret ederiz.
Mehmet |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
07.04.2012 Çeşme/Ildır balık avı | muratdogan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 27 | 21-04-2012 11:24 |
Urla Çeşme Ildır Balıklıova 25.02.2012 Cumartesi gecesi balık avı turu... | tolgaserap8890 | DENİZ AVI KARADAN | 10 | 06-03-2012 16:00 |
26.01.2012 Ildır (İzmir) balık avı | avlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 01-02-2012 17:02 |
Ildır (İzmir/Çeşme) avlakları | mami1984 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 01-10-2010 08:50 |
Gecikmeli Ildır (Çeşme/İzmir) raporu | Murat ADAK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 07-05-2010 20:24 |