![]() |
#1 | ||||||||||||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Zıpkınla Orkinos Avı
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tek kelimeyle müthiş bir video.
Tam profesyonel işi. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Evet Murat'çım takım süver olunca, birde balıkta iri hedefte büyük olunca o biçim. Yalnız senede 10 kg. alan Orkinosun saatteki hızı 70km. kazara ip falan takıldımı aynen uzaya gönderilmiş uydu gibi peşinden gider adam. Bu tekneden oltayla orkinos tutan içinde geçerli. Elimde böyle bir video var, ama bilgisayarın cd koyma kısmı işlemiyor, çalışsada zaten bende onu koymayı bilmiyorum. Damadın işi olmadığı zaman uğraşması gerekecek. Birde Orkinos tutarken bizim yanımızda gözümüzün önünde gerçekleşen olay vardı. Müsait zamanda bir yere onuda ekleriz. Saygılar.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Balık avı yapan herkesin bilmesi gereken ilk kural tehlikeyi en az'a indirmektir.
Kesinlikle olta, zıpkın yada ne olursa olsun önce güvenlik bırakın kaçan balık olsun. Zaten kaçan balık büyük olur ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Yalçın....Eline emeğine sağlık....
![]() |
![]() |
#6 | |||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Eyvallah Nuri'cim ben teşekkür ederim. Saygılar.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
zıpkınla balık avı yardım | harslan | ZIPKINLA SUALTI AVI | 6 | 15-11-2011 16:11 |
zıpkınla balık avı | deliyeşil | Tanışma | 11 | 16-06-2010 23:47 |
Zıpkınla balık avcılığı | MAVİ FENER | ZIPKINLA SUALTI AVI | 11 | 06-04-2010 20:06 |
Zıpkınla balık avı | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 27-11-2009 01:36 |
Zıpkınla Balık avı | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 24-09-2009 12:26 |