|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Ayrıca o bölgeye balık avı yapmak isteyen herhangi bir teknenin girmemesi hakkında sıkı bir takip söz konusudur.. Kıyıdan balık avlayan insanların kontrolünün yapılmamasının sebebi de sirkülere yasak koyduk günah bizden gitti tutarsanız tutun politikası olarak düşünüyorum.. Bu yasak konulmadan önce o bölgelerden çok güzel çupra vb. avlarım olmuştu fakat yasak geldi geleli 1-2 sefer arkadaşlarla güzel vakit geçirmek için inip olta atmamaya kararlıyken alkolün etkisiyle olta atma boyutuna gelmişti tabi ki gelen lidakiler denize geri gitmişti ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 | ||||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Ustalar Mustad 505 3/0 iğnem takılmalara karşı fırdöndülü kurşunum av günüde mamun veya boru kurdu düşünüyorum. Çipura için iyimidir?
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ben ksk de oturuyorum tersane tarafına hergece sahil güvenlikten torpilli olduğunu düşündüğüm tekneler ağ atıyor. asker bişey demiyor uzaklaştırmaya çalışıyor sadece pasaport yıkık kemerde hergece birsürü insan olta atıyor bu insanları deniz polisi karşıya geçiriyor istedikleri saattede geri alıyorlar buna yakalayıp sattıkları balık paralarından komisyon verdikleri için polis göz yumuyor karşıya bırakıyor. ağcılarında bu oltacılarında tuttukları balıklar kilizman bostanlı koop.da satılıyor. lüks restaurantlarda satılıyor işin gerçeği yasakda olsa bizim toplumumuz baştakiler özellikle para için bitakım olaylara göz yumuyorlar bende kıyı avcılığını seviyorum gidiyorum körfeze ama tuttuğum balıkları yemiyorum geri atıyorum yada arkadaşlar alıyor yenmemesi gerektiğini düşünüyorum şu aralar balık başladı çoook iri çupralarda var rastgelsin..
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Çupra gezici balıktır.Körfez de eskisi kadar kirli değil bence yenmesinde bir sakınca yok.
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() abi siz tutunda yemezseniz bi alo deyin ben gelirim sizden alırım sizin yerinizede yerim
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmir'de kıyıdan balık avı | okan35 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 13 | 18-03-2012 17:54 |
Yalova-Çınarcık Kıyıdan Balık Avı........ | -Yakamoz- | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 10-06-2010 19:53 |
Balık avı sezonu kapandı mı ..? | resat_beri | TATLI SU AVI | 2 | 22-03-2010 19:02 |
Balık Avı Sezonu Açıldı | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 01-09-2008 20:18 |
Örende kıyıdan büyük balık avı !... | Aziz Azizoğlu | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 15-07-2008 06:16 |