|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yakışıklı Ersoy;
Rapor ve paylaşımın için çok teşekkür ederim...eline vede emeğinize sağlık...Rast gelsin...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Hepinize yorumlarınız için teşekkur ederim. Dilerim birlikte nice avlar yaparız. Gorusmek uzere
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ersoy anlatımındaki heyecandan günün keyfini anlamak hiç zor olmuyor. Ancak fotoğrafar bu anlatıma uymadı bence. Senki uzun metrajlı av filimlerinden fragman hazırlayan yapımcımızsın, bu karelere bırak avlanan balığı, yenen balığı bile koymaman teaccübüme gitti doğrusu.
Ha birde aramızda bulunan küçük yaştaki dostlarımıza özenti olmaması açısından yeşilaycı görüntüler kullanmaya ve yazmaya özen agöstermeye çalışacaktık. Bu nedenle son satırlarında ve fotoda değişiklik yapmanı bekliyorum. Bu vesile ile de Süleyman Kaptanıma da selamlarımı iletiyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel bir gün olmuş tebrikler.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Maşallah diyorum bu güzel av için.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Ancak bu kadar olur diyorum.Afiyet seker olsun..
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ersoy kardeş Anlatım için teşekkürler.Şu balıklar tavaya girmeden önce bir resimlenseymiş dahada güzel olacakmış ama bazen böyle oluyor.
Avların bereketli olsun.Rastgele.
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Temel, günlerden bir gün... | MAVİ FENER | Rastgelsin Kahvesi | 4 | 18-06-2012 11:24 |
Cumartesi toplanalım | mufi | Organizasyonlar | 22 | 03-08-2007 23:54 |
cumartesi çaglar | mufi | Organizasyonlar | 13 | 15-07-2007 13:22 |
cumartesi çağlar önü | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 28-06-2007 17:54 |