|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() MERHABA ;
UZUN ZAMANDAN BERİ YAKLAŞIK 5.5 AYDIR İZMİRDEN VE BALIK AVINDAN UZAĞIM NAS İPSE AYIN 29 UNDA MEMLEKETİMDEYİM KIYI AVINI ÇIPRA TUTMAYI ÇOK ÖZLEDİM GEÇEN SENE KORDONDAN KİLO ÜSTÜ ÇIPURALAR ÇEKMİŞTİM ŞUAN BALIK DURUMU NEDİR KORDON VEYA DİĞER YERLERDE BALIK VARMI ÇOK MERAKTAYIM ,AYRICA BENİ FENA DENİZ TUTYOR İLAÇ FALAN NAFİLE BUNUNLADA İLGİLİ YARDIM ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() 15 gün önceye çok balık alıyorduk 3 gündür kesti her haziran ayı olur 10 güne geceye dönük birşekilde başlar
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ilaç fayda etmiyo abicim başka çaresi yokmu bunun
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Bu aralar Kordon civarı kaya balıklarının istilasına uğramış sanırım
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yakışıklı kardeşim...
benim gemide 30 tayfa çalışıyor...Karadenizde avlanıyoruz...Hepsine 1 kutu sezon başında METPAMİD veya EMADUR veriyorum...Çokda iyi netice alıyoruz... Sandala binmeden yarım saat önce içtiğinde sorun olmaması gerekiyor...Diğer taraftan su içmemeye çalış ve tok karna ava çıkma....Bazen temiz deniz suyuda içmek iyi gelir.... Eğer bunlardan çare bulamıyorsan, o zaman orta kulağında bir sorun olabilir. Onun için bir Kulak Boğazcıya görünebilirsin.... Sana bereketli avlar dilerim..
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Selo kardeş bendede sadece denizde olan tutma yaşadım bulantı hapları fayda etmedi.Gastrolaji ye gittim endoskopi yaptılar midede mikroba raslandı.Bu dışarıdan alınan bir mikrop değilmiş vucutta çeşitli nedenlerden oluşurmuş.Sıkı bir ilaç tedavisi gördüm geçti bir ara ilaçları kestim tekrarledı.Şimdi çok iyiyim bulantı yok.Sende bir gastrolaji uzmanına görünmeni öneririm.Hastalık benim gibi ise bulantı haplarının hiçbir faydasını görmezssin.Sana kısa zamanda iyi günler diliyorum.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balık durumu | mr_brownstone | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 2 | 29-05-2012 12:38 |
Antalya'da balık durumu | foker2008 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 17-04-2012 16:21 |
bu aylarda foçada balık durumu(ferit abi yardım) | tevez | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 0 | 23-09-2010 06:51 |
Boğazda balık durumu | Ahmet TARİH | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 13-05-2010 11:23 |
kordon raporu 22.06.2006 | obivan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 3 | 22-06-2006 10:38 |