![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sa abilerim kardeşilerim.Adım Murat SARIKAYA 1978 İSTANBUL doğumluyum.Sizin gibi işin ehli kişilerden bir şeyler öğrenmek benim için çok büyük bir şans olacağına inanıyorum.Ben genelde İstanbul köprüye gidiyorum ama artık evime yakın olduğu için avcılarda avlanmak istiyorum. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..
SAYGILARIMLA ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() İmza ayarlarını yaparsan iyi olur İstanbuldan üyelerimiz mutlaka size yardımcı olacaklardır RASTGELSİN |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hoş geldin . güzel avlar geçirmeni dilerim.
rast gelsin.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat kardeş aramıza hoş geldin.Aramızda keyifli vakit geçireceğini umarım. Dostlarımızın dediği gibi imza ayarlarını yaparsan hitapta kusur etmemiş oluruz.
Rastgele.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat Avcılarda barınağın kayalıklarından olta atabilirsin. Yada barınak içi ve çevresinde sandal kiralayan kişilerden sandal kiralayarak açıktan balık avlayabilirsin. Bu günlerde bölgenizden istavrit ve mezgit avlayabilirsin. Yemli olta kullanırsan izmaritte alabilirsin.
Başka bir yardım isteğin varsa belirtmen durumunda yardımcı olmaya çalışırım. Bol ve bereketli avlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz kalıcı paylaşımlar dilerim sevgi ve saygılarımla rastgele .
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz.Avcılar karayollarının oldugu sahilde yakın zamanda lüfer başlar diye düşünüyorum.Üstadımın belirttiği gibi sandalda kiralayabilirsiniz.Ama can emniyetini almak şartıyla .Saygılarımla.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz,
Sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
tanışma | oguzh. | Tanışma | 6 | 14-03-2011 09:43 |
Tanışma | seyhan33 | Tanışma | 8 | 07-03-2011 15:35 |