|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() ARKADAŞLAR İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA BORU KURDU , KAYA KURDU ,YADA TEKE SATAN YER ARIYORUM GECE AVINA ÇIKMAK İÇİN,BİLEN VARSA YER VE İSİM SÖYLERSE SEVİNİRİM,HİÇ KULLANMADIGIM YEMLERİ DENEMEK İSTİYORUM
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() [b]arkadaşlar üsküdar yada bostancı tarafından alcagımız bir yer yokmu yardımcı olun rica ediyorum ?
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() çok yardımcı oldunuz teşekkürler,kendi çabamla bulmaya çalışcam
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kardeş o taraflarda avlanan fazla kişi yok aramızda sadece Ahmet abi var.( Ahmet TARİH) O da işleri sebebiyle şu sıralar giremiyor sanırım. Sen önüne gelen av markete balıkçıya sor onlar sana yol gösterir.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() eyw kardeşim ama yat limanlarında,plaj kenarlarında bakıncam artık kepçeyle umarım çıkar,mırmır yada eşkinaya atcam bakalım karanlıkta ne çıkacak
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kepçeyle teke çıkarırsın. Boru kurdu meşakkatli bir iş internette ara ilgili video bile var.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Dün akşam 2 tane yat lımanına baktım plaj ıclerıne baktım ama 1 tane bile teke yoktu,üsküdar yada maltepede canlı teke satan yer varmı acaba
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() canlı yem alırken sana tavsiyem, her aldığında satıcıya yemler taze mi? eski ise verme diye uyar. denedim, sormazsan kaktırıyorlar. sorunca verdiği yemi yiyesim geldi. o kadar taze canlı idi. bu arada bende yeni bir yemci arıyorum.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() abi yemci bulmak mesele oldu telefonla arkadasları arıyorum onlardada pek bilen çıkmadı,ne kadar büyük sorun oldu anlayamadım,yemi bulsam hemen gece avı yapcam ama yem yok piyasada ,en son çare hafta sonu üsküdardan istavrit yapıcam yagmur varmıs bu hafta sonu yagmurda daha ıyı ıstavrıt cıkar dıye dusunuyorum
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teke için bir de denize açılan büyük kanalizasyon borularının içlerine bak eğilip kuytu yerleri hiç kaçırmazlar.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
tavsiye ve yardıma ihtiyacım var | parahol | Surf | 1 | 19-07-2012 23:04 |
Yardıma ihtiyacım var.... | dogukan1997 | Tanışma | 3 | 15-01-2012 22:17 |
ACİL (A RH -) Kana ihtiyaç vardır. | fahka | Kan Gruplarımız | 7 | 24-06-2010 12:28 |
ACİL! 12 ünite A RH (+) kana ihtiyaç var | Yağız DEMİR | Kan Gruplarımız | 6 | 21-05-2010 21:26 |