|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Yarın Konya Başhöyükte Ava Gidecegim Yem Olarak Küp Çig patetes solucan Bezelye hamur ve Mısır Götürcem Bunun Dışında Yem önerisi Olan Varmı Sazan İçin Bide Tavuk Gögsünü tuza bastım Deneycem Onerileriniz için sagolun
![]() ![]() Bu mesaj en son " 14-08-2012 " tarihinde saat 12:26 itibariyle kel1998 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() tüm gerekli yemleri almışın
rastgelsin
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tavuk göggsü işe yararmı bilgin varmı
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() valla ben yeni olduğum için fazla anlamam ama okuduklarıma göre tutacağın balık hangi yeme alışırsa o yemle yakalama şansın artar
bizim burda sık sık iznik gölüne gidiyom solucanla sazanları yakalıyorum rastgelsin
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hayırlı kandiller Rasgele fotoları bekliyoruz.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Önce hoş geldin,adını yaşını yazki yanlışlık yapılmasın Rasgele.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yemlemek için küspe götürebilirsin. Rastgelsin fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Sazan her avlakta farklı yeme tepki gösteriyor. Neye alışmışsa ona vuruyor. Ekmek içi, hamur ile bile yakalamak mümkün. Mısırı da çok sever ancak Göksun/ Kahramanmaraş'ta mısıra hiç atlamazdı. Ben daha çok hazır sazan yemi alırdım başlarda, iyi de iş yapardı. Daha sonraları boili yapmayı öğrenip onu da denedim. Balık alıştıktan sonra tek geçebileceğim bir yem. ama hazırlaması zahmetli.
Solucan da genelde iş yapar. Tavuk göğsü denemedim bilmiyorum. İyi avlar dilerim.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() [quote=sakkucuk;126199]. Daha sonraları boili yapmayı öğrenip onu da denedim. QUOTE]
boili dediğin nasıl bir şey
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Gününüz aydınlık kısmetiniz bol şansınız açık olsun.Her keze hayırlı işler bol kazanlar sağlık ve sıhhatler ile yuvalarınızda huzur ve mutluluk eksik olmasın.Şen ve esenliklerle.Rasgeleyin.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bu makinelerı kullanan var mı? | ahkara46 | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 1 | 18-08-2012 12:26 |
Tatlı Su Yemleri | ismail2776 | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 5 | 09-11-2011 02:48 |
Sazan yemleri hakkında yardım edermisiniz ... | leon_okan_ | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 4 | 06-06-2010 12:09 |
Hangi ot ve baharat hangi balıkla gider ? | Necati ARAT | Balık Yemekleri | 9 | 23-02-2010 08:33 |