|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bu kadar güzel balıkları ve bu güzel raporu ben nasıl göremedim. üç gün geçmiş aradan.
paylaşımınız için teşekkür ederim. ellerinize sağlık. afiyet olsun. oltanız her daim gergin, livarınız dolu olsun.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() TAMER BEY kutlarım. Başarılı avlarınızı sitemizde okuyoruz.Seviyeli vegüzel paylaşımlarının devamını diler ,bir gün sizinle Çeşme,de beraber avlanmayı umarım.
![]() |
![]() |
#23 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() İnşallah her şey yolundadır Samim abim, en kısa sürede görüşebilmek o neşeli kahkahalarını tekrar dinlemek dileğiyle ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Samim bey teşekkür ediyorum.Çeşme'de ne zaman isterseniz ava gideriz .Sağlıkla kalın rastgelsin.
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel av olmuş ellerinize sağlık, afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Tadını geçtik bakarken bile doyuyor insan. Daha güzel günlerde daha güzel avlara...
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Uskumru yok sarıkanat istavrit yok çipura zaten bitti tabi ben satmalık olarak düşünüyorum.bu sene kanal gibi yerde gopez yok izmarit bile yok.2-3 gündür palamut ta yok.limanda trollerin biri gidiyor biri geliyor denetleyen yok.insanlar artık deniz balığı yemiyor. çünkü yok ve de bizim gibi küçük teknelere her sene zorluk çıkartan(yok miço belgesi yok yangın söndürme tüpü yok plaka) ama avantaları yüzünden trollere ses çıkarmayan zihniyet devam ettiği sürece de olmayacak
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Bi ben bulamıyom şu palamutlatrın yerini
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Teşekkür ediyorum,size de rastgelir inşallah. Alıntı:
Hakan bey ben de geç buldum çabuk kaybettim.Şu aralar palamut yok gibi birşey .İnşallah tekrar kendini gösterir, avı müthiş keyifli.Rastgelsin.
![]() |
![]() |
#30 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Çok sevmeme rağmen Antakya'da palamut pek bulunmuyor. Bulunmuyor derken balık tezgahlarını kastettim. İskenderun ya da Samandağ'da tutuluyor mu pek bilmem ama tutuluyor olsa tezgaha da düşerdi sanırım.
Resimleri görünce önce ağzım sulandı ardından av sırasında yaşadığınızı tahmin ettiğim zevkli dakikaları düşünerek iki kat hayıflandım kendi adıma. Ellerinize sağlık süper bir av olmuş.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Palamut | snapper | Videolar | 2 | 17-05-2012 14:56 |
PALAMUT ceşitleri. | Rauf | Deniz Balıkları | 2 | 18-10-2007 07:47 |
Palamut avı | Güven ÖZYELDAN | Çapari | 6 | 13-08-2007 20:38 |
Palamut Avı | panderma | ANILAR | 20 | 01-04-2006 01:33 |