![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım
Şenol ERSOy 1981 zonguldak doğumluyum istanbul / esenyurtta oturuyorum. amatör olta balıkçısıyım en çok hevesim tekneyle balık tutmak |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Merhaba Senol kardesim aramiza ve sitemize hosgeldiniz,keyif alacaginiz paylasimlar dilerim.,
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hoş geldiniz sefa getirdiniz.
rastgelsin...
![]() |
![]() |
#4 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz, sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz.
Lütfen kontrol paneline girerek (veya bu mesjın altındaki linke tıklayarak) imza ayarlarınızı tamamlayınız.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() hoş geldin aramıza inşallah en yakın zamanda tekne avı yapar ve bizimle paylşırsın rastgele.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli arkadaşım Şenol;
Aramıza hoş geldin.... Av raporlarını bekliyorum....Bende Kadıköydeyim....İyi günler, bol güneşler...
![]() |