|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Helal olsun be kardeşim sana, senin avlarının hikayelerini okumayı seviyorum vallaha. Avların bereketli olsun...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrik ederım gerçekten şahane avlara ımza atıyorsunuz iğne olarak ne kullanıyorsunuz tabıı mahsuru yoksa
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmet selamlar.
İş bilenin, kılıç kuşananın. Anlatımına zaten diyecek yok resmen yaşadım anlatımınla, hele o kefal bana yaklaşıyor dediğin anlatımını yaşamış gibi olduk. Bereketli avlar dilerim. Rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Biraz geç fark etmiş olmakla beraber bütün balıkçıların gönlünü okşayan bir yazı ve görsellik ancak bu kadar olur. Kal sağlıcakla kardeşim. Rastgelsin...
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Maşallah ortalığı silip süpürmişsünüz, tebrikler, avlarınız daim olsun.
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Sevgili Ege teşekkürler ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Teşekkürler Ferhat abi ![]() ![]() ![]() Çiftlik kenarlarında balık yakalayan arkadaşlara iki çift lafım olacak,lütfen o yakaladığınız çipuralara çipura olarak bakmayın...Gerçek çipura avcısı olan kişiler çiftlik kenarlarında av yapmazlar...Hiç çiftlik girmemiş koylarda,kıyılarda çipura yakalayabiliyorsa kişiler,işte ben onlara çipura avcısı derim...Bunu da belirtme gereği duydum,benim fikrim bu yöndedir...Selamlar.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Teşekkürler Mükremin abi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Teşekkürler arkadaşım ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Sevgili Murat teşekkürler ![]() 30 santim kefali yiyen levreğin birde boyu ve endamını sen düşün artık ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
19-20.11.2011 Yenifoça - Sürpriz Dolu Bir Gece | Sargoz35 | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 11-12-2011 12:00 |
Karagöz tarlası bu olsa gerek.. | ishak BALLICA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 02-12-2011 13:57 |
Kankalar Paşa ile sezonu açtı...09.09.2011 - Yenifoça/İZMİR | Sargoz35 | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 14-09-2011 09:27 |
Çeltik tarlası balıkçılığı | Kamil ESEN | Su Ürünleri | 8 | 22-03-2010 16:53 |
Sarımsak Tarlası | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 01-03-2010 13:05 |