|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tüm sitemizin güzel insanlarına hayırlı haftalar ,hayırlı işler bol kazançlar,şimdiden her canımın içine huzurlu sağlıklı bayramlar dilerim.Balığa gideceklere iğneleri sivri tutacakları balıkların büyük olmasını dilerim. Rasgeleyin.
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hüseyin abiciğim en pahalı balığı amatör balıkçılar yer. bu ayın 20 si cumartesi akşam saat 22:00 de çıktım yola güzelbahçeye gittim. hava bozuk deniz dalgalı. 1 adet mırmır 1 adet kaza ile oltama takılan dil balığına benzer bir balık ne olduğunu anlayamadım. onları da geri bıraktım. sabaha çok var dedim ama hava durmadı. oradan geçtim konak tarafına (yasak bölgeye) kurtlar büyük, pazar iş yok. değerlendirmek lazım. konak olmadı gözümü kararttım alsancağa gittim sarhoşun biri geldi denize çişini yaptı. haydaa dövsem mi? sövsem mi? topladım takımları oturdum arabaya. baktım saat 04:00 dedim balık saati ver elini narlıdere deniz halen kabarık. poşetlerden oltayı düşürecek yer bulamıyorum. rüzgar olmuş dansöz bir sağdan bir soldan. ulen dedim nasipin önüne geçilmez. sabah saat 09:00 da döndüm eve. ne mi yakaladım gece boyu 3 adet siyah renk poşet. 2 adet hazır yemek kutusu. küçük boy su şişesi. erişte yosun bol miktarda. 1 adet kurşun ve çürük iğneleri. 30 metre kadar kopmuş misina. bir adet tırıvırı parçası.
saygıyla, sevgiyle kalın.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alabalık avlarım | akinyildiz81 | TATLI SU AVI | 24 | 05-01-2012 18:46 |
çipura avlarım | salimokcu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 29-12-2009 17:55 |
En son avlarım | nevzat | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 01-11-2008 18:36 |