|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhabalar.Yazdan kalma avlarımdan vakit bulamamam sebebiyle paylaşamadıklarım vardı.Onlardan bir taneside bacanak Ergun Dürüsel ile beraber çıktığımız granyoz avımızdı.Hem o günleri hatırlamak hemde gözlerimizin pasını biraz olsun silebilmek amacıyla paylaşmak istedim.Yem olarak canlı karides kullandığımız avda bu zamana kadar yakaladığım en büyük balığı avladım.Sizlerede rastgelsin.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Süper bir balık, devamını dilerim.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi, gözümüzde pas kalmadı herhalde uzun bir sürede paslanmaz.
Bu resimden sonra hafta sonu yakaladıgım lidakileri denize attım. Hem seni hemde bacak'ı tebrik ederim. Böyle güzel avların devamını dilerim.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler elinize sğlık afiyet olsun darısı başımıza.
bu av için söyleyecek çok şey var... en kötü avınız böyle olsun.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() 10 numara av eline sağlık
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
01 Aralık Granyoz Avı | Anıl ÜNALAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 38 | 04-03-2012 00:27 |
11.12.2011 Granyoz avı | buyak | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 26-12-2011 17:32 |
23-12-2011 granyoz palazları | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 7 | 26-12-2011 15:19 |
18.12.11 Granyoz Avı | Kaya ÖLMEZ | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 21-12-2011 02:06 |
02-12-2011 Granyoz avı | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 6 | 05-12-2011 11:47 |