![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() BENİM KÖYÜM
Baharda şenlenir bağı, bahçesi Kokusu başkadır benim köyümün Unutturur adama gamı, kederi Havası başkadır benim köyümün XXX Akşam olur herkes döner evine Can kurban inan ki benim köyüme Gülabi'nin torunları derler bizlere Özü başkadır benim köyümün XXX Yeşil yeşil meşeleri var dağında Meyve ağaçları çiçek açar bağında Her çeşit otlar yeşerir toprağında Yeşili başkadır benim köyümün XXX Köyümün kenarından akar çayı Kıvrım kıvrım dolanır sular tarlayı Unuttum sanma orda olmayı Dostluğu başkadır benim köyümün XXX Yaz gelince çıkarlar yaylaya Gurbetçiler hasretle döner sılaya Benden selam olsun Aziz Ağa'ya Sevgisi başkadır benim köyümün İbrahim SEVİNDİK
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() merhabalar neler yapıyorsunuz gelen giden varmı
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aziz'im - İbrahim Sevindik | Çılgın Şair | Rastgelsin Kahvesi | 4 | 22-09-2012 06:47 |
Almanya'lı İbrahim'le mutlu bir gün. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 22 | 13-08-2010 20:16 |
arkadaşım İbrahim'le Çeşme tatili | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 28-08-2006 08:28 |