|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() 22 yıllık mesai arkadaşım ve 2006 yılı yaz ayı başından beride balık arkadaşım olan Mehmet (Taygun'un Mehmet abisi) 11.09.2006 tarihinde pazartesi günü belindeki bir rahatsızlıktan dolayı Ameliyata girecek.Lütfen moral yönünden arkadaşıma destek mesajı...
![]() Bu mesaj en son " 10-05-2007 " tarihinde saat 15:12 itibariyle Uzm.Dr.Rastgele tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mehmet abicim geçmiş olsun şimdiden.
Eh ameliyattan sonra çupralar dedelerini üzmez heralde ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Şimdiden geçmiş olsun ve Allah acil şifalar versin. Bel ile uğraşmak zor gerçekten...
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() şimdiden geçmiş olsun diyorum...Allah acil şifalar versin....
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Geçmiş olsun...En kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah...
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() En yakın zamanda balığa çıkma dileklerim acil şifalar dilerim...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Şimdiden geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, bendeniz de elimden geldigince evrensel enerji destegi gondermeye bugun aksamdan itibaren basliyorum.
en kisa zamanda aramizda sagligina kavuşmuş olarak gormek niyetiyle selamlar
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Allah acil şifalar versin, allah yardımcısı olsun. En kısa zamanda sahalara dönüp kilo bazında balıklar avlaması dileklerimle şimdiden geçmiş olsun. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() bende geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmuş olmanızı dilerim.
|
||
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() acil şifalar diliyorum...
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sende Destek Ver ! | Samet Eryavuz | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 43 | 30-01-2009 09:15 |
Destek istiyorum | aligalipkaya | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 28-09-2007 22:57 |
Arkadaşlar ilk defa ciddi bir topic açtım.Destek istiyorum | atomik07 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 14-09-2006 14:41 |