|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() öff be abi valla içimiz gitti.Oldumu şimdi ya. oralarda olmak vardı şimdi. ooooooooooof len offffff.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu güzel kareleri bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler...
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Özgür bey hoş bir tatil geçirmişsiniz.Resimler harika.Teşekkürler
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() yurdumun her yeri cennet valla...hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#15 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Hoşbulduk, teşekkürler...
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() Abisi yaklaşık 3 haftadan beri balığa gidemiyorum.Vallahi sanki oralara gitmiş gibi oldum.Çakıl taşları isimli fotoğrafı bilgisayarıma duvar kağıdı yaptım.Böyle bir zeminin denizde de devamı vardır.Bana göre böyle bir zemin de çok güzel balık olur.Fotoğrafları bizimle paylaştığın için sağol kardeşim.
|
||
![]() |
![]() |
#17 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Sevindim İshak Bey.
Sahil, Marmara Adası' nın Çınarlı Köyü. Orada Demos Tatil Köyü' nde kaldık. Çok ucuz ve dinlendirici bir yer. Ama balıklar diğer koylarda. Ben bu koydan sadece isparoz yakalayabildim. Onlarda büyük değildi. 1-2 km. ileriye gidilirse, eşkina da yakalanabilir. Zaten avı serbest oldu. Zıpkınla suya girdiğimde, isparoz ve mırmır dışında hiçbir balık görmedim. Mırmırların en büyüğü 300-400 gr. kadardı. Hiçbirine atış yapmadım. Bir kaç saat yüzüp çıktım. Köy hakkında bilgi almak isterseniz: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sağlıcakla kalın..
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |