![]() |
#1 | ||||
Oltacı
|
![]() Efem selamlarım hepinizi. Başka bir amatör balıkçı forumundan buraya transfer oldum. Sevemedim orayı doğrusu... Herneyse yargıda bulunmak istemiyorum.
Umarım keyifli vakit geçiririz. Anlık kullanıcılardan değilim. Hoşuma gitti siteniz ![]() Adım Burhan İstanbul'da ikâmet ediyorum. 19 yaşındayım ve 9-10 yıldır klasik gitar çalıyorum. Reklam yapmak gibi olmasın ama eğitiminide veriyorum ![]() Ayrıca okeye dönüyorum hemde çifte gidiyorum. Avşa'dan arsa aldık yazlık yapıyorum. ahahahaha neyse ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() hoşgeldiniz buhran bey...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı
|
![]() Hoş gördük Doğan beyciğim. Üye girişi yaparken bişey dikkatimi çekti.
"Hoş geldin değerli üyemiz, Burhan" yazıyor. Şimdi üye olmayanlar değersiz mi oluyor ? anlamadım. Bence o değerli ithafını kaldırın arkadaşlar. Sadece bi öneri. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() biraz sabırlı ve sakin ol lütfen...eminim karşılama mesajlarını alacaksın...
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() merhaba burhan maşşallah gençliğin verdiği tüm enerjiyi saçıyorsun..öncelikle hoş geldin umarım iyi vakit geçirirsin....
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin, umarım sitede olduğun sürece iyi vakit geçirirsin...
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı
|
![]() Tekrar hoş gördüm sağ olun. Sıcak kanlılığınız için teşekkür ediyorum.
Biraz enerjiğimdir her sabah iki kasa red bull içiyorum. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() istanbuldaki arkadaşlarımız dönemler içinde av partileri ve tanışma toplantıları yapıyorlar ve sitede bunu zaman zaman duyuruyorlar takip edebilirsen bu konuları hem tecrübeli kişilerden bilgiler alırsın hemde balık tutuma zevkini tatmin etmiş olursun....[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ekim ayı içinde yapılması planlanan bir organizasyon konuş ve katıl fırsatın olursa ... |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı
|
![]() Vav.. Lüfer ve çinekop. Çinekop yakalayabilirim de lüferden pek umudum yok
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
selamlar | onur_teacher | Tanışma | 9 | 28-01-2009 19:27 |
selamlar | eyupgokay.tr.gg | Tanışma | 9 | 04-09-2008 20:39 |