|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Ramazan nedeniyle pek balık peşinde koşamadık. Oldukça yorucu oluyor. Bir yandan da işlerin yoğunluğu vucudu oldukça hırpalıyor. Sadece cumartesi veya pazar sabahları saat 05:00 ile 10:00 saatleri arasında sadece zargana için takılıyorum.
Gün ağarmadan önce Berkley Sandworm kullanılarak hazırlanmış takım ile başlıyorum. Bu takım ile eğer kıyıdan aydınlatma güzel ise istavritte almak mümkün oluyor. Gün ağardıktan sonra ise ipek ile devam ediyorum. Kullandığım takım: Beden 010 veya 012. Makineye 018 sarılı İpek: Sarı veya Turuncu Kurşun: 5 veya 7.5 gr Aşağıdaki fotoğraf bugün Kabataş'tan aldığımız zarganalar. Geçtiğimiz iki hafta sonu Üsküdar'dan güzel zargana yaptı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi tebrikler çok güzel bir av olmuş zarganaların boylarına bakılırsa seçici av yapmışsın bunun için ayrıca tebrikler.
Herkese örnek olması dileğiyle rastgelsin
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() ellerinize sağlık...devamını dilerim...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Allah devamını getirsin...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Zargana Avı | niXiz | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 30 | 25-02-2012 22:21 |
gümüşyaka zargana avı | fahrettin | AT-ÇEK | 10 | 24-12-2009 19:29 |
Zargana azmanı | gerence | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 16-10-2008 21:13 |
eşkina ve zargana | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 30-04-2007 17:29 |
Zargana topu... | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 7 | 04-07-2006 09:55 |