|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İrfan Bey hoşgeldiniz,malesef tüm denizlerimizde durumlar aynı,daha da kötüleşmemesi için bilinçli bir toplum olma yolunda inşallah adımlar atmaya başlarız...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İrfan abi aramıza hoşgeldiniz...Abi bizim sitede eskiye herzaman rağbet vardır...Yaşadık galiba sitemize nur yağıcak
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() hoş geldiniz irfan abi.arkadaşlarında söylediği gibi tecrübelerinizden azemi faydalanmak isteriz.(bu arada göreceksiniz muhabbetin tadına da doyamıyacaksınız)katılımlarınızı bekliyoruz.
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#15 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Sevgili dostlar
Birgün bozburun'u dönünce,ileride zeytindere kerterezindeyiz zannedersem onuncu ay sonlarıydı o tarihlerde taş balıkları yedi veya oniki kulaç sularda olur. Çapamızı bayağı ileri atıp taraklamayla taşın eteklerine geldik,mercana canlı teke kullanırız,algarnayla tutulmasını sonra yazarım.Biz teknede üç kişiyiz diger arkadaşlarda iki tekneyle yanlarımızdalar,oltaları attık ben atçek yapıyorum bizim tekne dahil diğer arkadaşlar tutamıyorlar,tabiki çıdırdılar.Diğer arkadaşlar çapa kaldırdılar kürekle yanımızda olta atıyorlar ama nafile.Bende enaz elli adet onlarda iki veya üç adetti,işin sırrı bende on gıram kurşun ileri atıp takımı yatay halde sarkıtma,onlarda atmış gıram kurşun dibine salmaktı.İşte takım ve yöntem farkı ,neyse sonra görmüyormusunuz takımı dedikten sonra balık tuttular. sevgiyle kalın
İrfan YERLİYURT BURSA 1955 Attım ağzına gitsin boğazına. Bu mesaj en son " 13-12-2006 " tarihinde saat 12:48 itibariyle tekneci tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Miço ![]()
|
![]() aramıza hoş geldiniz
![]() |
![]() |
#17 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz irfan abi,değerli tecrübelerinizi ileriki günlerde katılımlarınızla bizlere aktaracağınıza eminim.
![]() |
![]() |
#19 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Değerli dostlar hepinize teşekkürler ediyorum,sağolun,varolun.
Sizleri temin ederim bende çok mutlu oldum.. sevgiyle kalın
![]() |
![]() |
#20 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() İrfan Bey
Hoş geldiniz. Sefa getirdiniz?
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|