|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#51 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
benim buradan İzmir içindeki bir arkadaşımıza dahi gitmem iki vasıta...oradan tekrar foça ya gitmek ..zaten gidinceye kadar yolda yorulur insan. sabah çok erken motorsıklet ile bir arkadaşa gitsem.. artı izmir foça yol masrafına da katılsam. olur ama sabahın köründe motorun üzerinde izmire gelmem eziyet... ben bu mevsimde zaten sabahın 07 sinde filan yola çıkamıyorum. ellerde eldiven oldugu halde buz kesiyor.... |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#52 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() muvaffak bey yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. zaten bu akşam yeterli katılım sağlayamazsak hafta başında organizasyonu iptal etmek zorunda kalacağım.
![]() |
![]() |
#53 | ||
Guest
|
![]() Kıvanç, biz gelemiyoruz abicim, geç oldu kusura bakma. Abimin ne zaman gelecegi hala belli degil, bu arada Gelecek Cuma abim bizim apartmana taşınacak , bayram vs vs malesef
|
||
![]() |
![]() |
#54 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar yeterli katılım olmadığı için organizasyonu iptal ediyorum.
açıkçası bu isteksizliğe çok üzüldüm. bu kadar avcının olduğu bir sitede bu organizasyonu iptal etmek zorunda kalmak banim için büyük bir başarısızlık oldu. neyse sağlık olsun. ha bu arada, diğer sitelere bir göz attım, adamlar 40 kişilik organizasyonlara imza atıyorlar. hayırlısı olsun. bayramda herkese rast gelsin. herkesin yeni yılı mutlu ve bol çipuralı olsun.
Kıvanç TÜRKOL / İzmir / 1968 Bu mesaj en son " 26-12-2006 " tarihinde saat 23:18 itibariyle kturkol tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sevgili arkadaşlar şimdiden hepinize rastgele.yalnız tutulan avların fotoraflarını isterim
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() organizasyon olamadığına üzüldüm ama bu son anlamına gelmez başka zaman inşallah.hepinize iyi bayramlar.
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
22-23 Nİsan Organİzasyonu | giritli | Organizasyonlar | 138 | 23-04-2007 08:57 |
Bayram Tebriği | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 20-10-2006 11:23 |