|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Selam arkadaşlarr Gerçekten balık hobisi mütiş bir duygu ... Çoğu şeyden alamadığım zevki takımın ucundaki yakalanan balık ta bulamuyorum. Düşünüyorum birşeyler yazacak ama gerçekten bulamuyorum.Hani derler ya anlatılmaz bir duygu. Balıkçılıkta takımın kullanılan malzemenin öenemi kadar en buyük etken NASİP buna her zaman ,inanan birisiyim neler ile karşılaştım zaman geliyor aynı takım, aynı yem yanımdaki arkadaşım şakır, şakır balık çekiyor bende tık Bazende bunu ben yanımdakine yaşatuyorum bunun gibi
Bundan sonrat tuttuğum merada butun balıkların fotaraflarını çekip hepsini burda yayınlayacağım......
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yalçın abi senin resimleri buraya koyarsak millet kalpten tansiyondan yahut sinir krizinden gidicek vallahi
![]() Şaka bir yana senin resimlerini gördükçe ben kendi adıma söyleyim kendim tutmuş gibi seviniyorum ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Buyaz temmuz ayı ama gününü hatırlamuyorum. Bende en güzel anısı olan ve tuttuğum en büyük çupura
Yine geceden gittim . Biraz deniz kenarında kestirdim saatimi 3 gibi kurdum uyandım. Birtane sigara yaktım hemen. O sigaranın tadına hiç birşeye değişmem deniz kenarında kestirdiğimde yarım uykulu şeklinde içtiğim sigara . O işten sonrakinden bile tatkı geliyor ![]() Balık 3.300 gram geldi ![]() ![]() ![]() ![]()
Yalçın Değirmenci Çanakkale 1978 VARMISIN BALIĞA ![]() Bu mesaj en son " 20-03-2007 " tarihinde saat 19:51 itibariyle gokseldbuga tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Resimlerin gönderimi bitsin diye bekleyecektim ama bekleyemedim
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() yalçın ellerin dert görmesin hepsi çok güzeller
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Taygun,Göksel,Mert,Güven,Muaffak abi ve diğer İzmir ve civarında avlanan arkadaşlar.Vallahi bizler kurumuşuz da haberimiz yok.Beyler istediğiniz marka veya istediğiniz kalitede boy boy ve cins cins malzemeler alsak bile hepsi hikaye bana göre.Neden mi ? Öncelikle bu aldığımız malzemeleri kullanmak için yöremizde balık olması lazım.Balıkkkkkkkkkkkk.....
Gözün kör olmasın Yalçın, bizim resmen psikolojimizi bozacaksın.. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Organizatör
|
![]() Yalçın balıkların babasını yakalamışsın , tabi bize de öksüz çocukları kalmış
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Uğur Dumlu Foto Albüm Özel | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 89 | 02-01-2012 12:41 |
foto | ADNAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 20-05-2009 01:11 |
nihayet foto gönderebiliyorum | level | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 26-01-2008 18:51 |
foto albüm adapot | adapot defkan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 11-12-2007 18:43 |