|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() taygun kardeş bunada şükür demelisin sizler balığın cenetinde yaşıyorsunuz biz marmarada öyle balık yakalasak takla atarız çorludan selamlar rastgele
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() gayet güzel bi gün olmuş taygun...mehmet amcanın da dediği gibi av faslı gölde yaz aylarında başlayacak...kuyruğu kıstırıp bekleyeceğim walla...
ishak abi...hayırdır abi...av da bi istikrar olmadığı gibi aynı sıkıntıları avatarlarda da yaşıyorsun galiba...balıklar balıkçının her zaman kararsız olmasını ister sayın abim... ![]() rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tagocum keşke biz de sizlerle birlikte olabilseydik ama maalesef Ramçomun fabrikası aliağadaymış ve bizim program mecburen o tarafta yapıldı...Aslında Ramçomu sizlerle de tanıştırmayı çok istiyordum ama bu sefere kısmet olmadı...
Balık bereketsiz olmuş ama Adnan abinin olduğu mekanda eminimki hiç sıkılmamışsınızdır... Abicim benim anlamadığım bu balık kıyıda değil,açıkta da değil...eeeee nerde kardeşim bu mahlukat-i vahşiyeler yahu...Yunanistan taraflarına irtica falan etti bunlar...Allah allah yaaa...
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Canlarım balık olmasada sizin muhabbetiniz güzel olmuştur buna eminim. Başka avlara diyelim kısmetse. Taygun'cum sende sınavlarına asıl 1-2 hafta allah sana zihin açıklığı versin sınavlarında başarılı ol inşallah kardeşim.
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() adooooooooooooo maşşallah kıvırmışın kiloluğu hatta senin için tırstı ve tekneden atladı diyorlarrrrr
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güveeeen desene artık balık tutamayacağız, nasılsa sen artık balığa çıkmazsın
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Organizatör
|
![]() evet tago tenis raketi(kepçe) yine işe yaradı , halı desenli müren bana kol gibi uzun balık yakalama zevkini verdi
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Organizatör
|
![]() izin başlıklı yazı açtım onuda güven için düşündüm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2 saat kaldık | eminkaya | ZIPKINLA SUALTI AVI | 14 | 21-06-2008 11:21 |
erol bey, mert bey nerelerdesiniz hasret kaldık | kturkol | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 23-07-2007 17:17 |