|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar bu gün biraz rahatsızdım. internette sörfle vakit geçireyim dedim. bu tekniği görünce çok hoşuma gitti. paylaşayım dedim. hiç uçurtma ile balık avlandığını duymamış görmemiştim. ancak düzeneği incelersek çok teknik.
![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() ilker bey geçen günlerde yaban tv de bu teknikten bahsediyorlardı.gerçekten ilginç bir yöntem ve kıyıdanda kullanılabilir gibi geldi bana.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() kıyıdan kullanılabilir ama sorun rüzgarı yönü
![]()
Ersen Yazıcı 1975 Antalya Lersen@hotmail.com ""En çok hoşumuza giden insan kendimize benzettiğimiz insandır."" Bu mesaj en son " 14-01-2007 " tarihinde saat 17:49 itibariyle CaTSiLeNcE tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() paylaşım için teşekkürler ellerinize sağlık...
![]() rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() biraz sıkıntılı bir av yöntemi ama iş yapar gibi uygun şartlar olursa paylaşım için teşekkürler abicim...
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet daha önce de bu yöntemi sırtıda kullandıklarını duymuştum, teşekkürler İlker Abi...
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Bu taktik ile avlanma hususunda geçen hafta yerli avcılık kanalımız olan ''yabanTV'' de konu işlenmişdi.Daha çok okyanus gibi ortamda sırtıya benzer bir usulde orkinoz gibi 15-20 kiloluk balıkların avlanmasında kullanıyorlardı.
|
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlker,paylaşımın için teşekkürler,Aslında çok mantıklı,karadanda denene bilinir.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() araştırdım merak edenler için karadan da aynı yöntemin tekniğini buldum.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi teknik güzel,paylaşım için teşekkürler...Evde malzemeler bir oda dolusu zaten,bir de uçurtmayı ekledikmiydi bunların içine , hanım da bana aynen "şuuuut ve gooooooooool" .... Uçurtma gibi uçurur beni abicim...
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
foça tekneden balık avı | semihh | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 11-12-2008 13:07 |
tekneden balık avım | musty | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 17-10-2008 10:09 |
Tekneden balık avı konusunda yardım | murcey | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 08-05-2008 07:37 |
tekneden balık avı organizasyonu | lüferci 34 | Tanışma | 0 | 23-01-2008 16:21 |