![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() birilerinin mutlaka ihtiyacı vardır...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğan ilginç bir malzeme, üstelik kolaylıkla elde de yapılabilir bence. Sağol...
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Enteresan bir fikir 2 yada 3 parçalı kamış kullananlar için güzel bir aparat ama bizde genellikle teleskopik kamışlar kullanılıyor...Ben en fazla 2 kamış götürüyorum,fazla takımın daha çok şansı olduğuna inananlardan değilim...Herşeyin nasip kısmet meselesi olduğunu düşünüyorum
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bilardo ıstakalarının konulduğu zamazingoya benziyor
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() doğanım sağol
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Doğancım,senin bu araştırmacı ruhuna bayılıyorum.Fikir güzelde malzeme gene açıkta kalıyor sonuçta,bunun yerine benim yıllardır kullandığım ve herkesin bazuka diye alay ettiği piyasada proje tüpü olarak geçen teleskopik korucuyu tavsiye ederim,kamışları içine koyduğunuzda ne suya ne de güneşe maruz kalır,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() aslında nette "fishing" yazıp yanınada yine ingilizce bi kelime koyduğunuzda çok farklı ve enteresan malzemelerle karşılaşılabiliyor...aslında daha bi çok malzeme var...araştırmacı derken bazen ne kadar uğraşsamda bulamıyorum...ör: 90 lı yıllarda amerikada yayınlanan field & stream adında bi avcılık dergisine üyeydim yaklaşık 3 yıl boyunca da dergiler postayla taaa oralardan geliyordu... o derginin sayılarından birinde sizin "lure kurtarıcısı" na benzeyen ancak amacı lurenin takılmasını önlemek olan bi yeknik vardı...derginin sayıları artık bende değiller...uzun süredir o tekniği sistemi aparatı artık adı herneyse arıyorum ama bulamıyorum...ha bu bişey değil ama hergün aynı konuyu aramak sıkıcı olmaya başladı...işte bunları ararkende arada böyle ürünlerle karşılaşıyoırum...eğer yazdığım sistemi aparatı bilen varsa beni kurtaracak walla... rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kamış tutucu | Rauf | El Yapımı | 2 | 06-08-2012 18:58 |
Hangi Kamış | balıkcı | Kamışlarla İlgili Herşey | 117 | 13-01-2010 09:16 |
dam kamış ve makina | cevat2 | Malzemeler ve Bakımları | 7 | 14-08-2007 17:14 |