|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() sanırım İbrahim Tatlısesin "Yanlızım" şarkısı bakın ne hale gelmiş
![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() ersen yanlış bilmiyorsam bu grup entruman kullanmadan kendi sesleriyle yorum yapan bir grup birkaç sene öncesi sertap erener'de bir sarkısında vokal yapmışlardı ve ben cok beğenmiştim seslendirmelerinden dolayı bu da güzel bir çalışma olmuş seslerini gerçekten cok iyi kullanıyorlar...teşekkürler.... arasıra tarz değiştirip kafayı dinlendirmek gerekiyor bu türden parçalarla....
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi onlar olduğundan emin değilim ama sen araştırdın sanırım..gerçekten seslerin uyumu mükemmel..çok iyi çalışmışlar anlaşılan
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi onlar değil sanırım..yanlış hatırlamıyorsam Belçikalıydı o grup.. bunlar Türk ..gerçekten seslerin uyumu mükemmel..çok iyi çalışmışlar anlaşılan
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() araştırmadımda sadece kulak benzetmesi sanırım, ama işlerini yapmışlar kimlerse bravo...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Gençlik yıllarımda ben de sadece ağzımı kullanarak rap yapardım...vay be gençlik yıllarım depreşti bak şimdi...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() azını kullanarak vay vay kardeşim ne cevher varmış sende be her uzuvda bin marifet
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Estağfurullah Güvenciiiiim...uzuv öttürme konusunda senin üstüne tanımam hocam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Ersen ben bu RapidShare sistemini calıştıramıyorum bana resimli bir kullanma şeması eklermisin .kusura bakma ingilizce yok bide acemilik salamlar
|
||
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Komik | turna | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 28-05-2008 21:32 |