|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() Erol bey tebrikler sevgili mercanlarımın orada olmasından dolayı cok sevindim burada bir yerlere saklandılar bu hafta hava musait olduğunda kesin bulacağım artık şu anda burada lodos var hafiften bir kesilsin bizde inşallah senin gibi güzel bir av yaparız selam eder gelecek günlerde daha bereketlilerini dilerim.
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() erol hocam döktürmüşsün valla. ellerinize sağlık. zevkli av olmuş. bu ara afiyet olsun......
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Organizatör
|
![]() erol kardeşim bu hafta, bende program yapmıştım ama maalesef kısmet olmadı, seninle beraber de çıkmak istiyordum hafta içi konuşurum diye düşünmüştüm ama olmadı.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selam arkadaşlar,hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,umarım böyle avlar herkese nasip olur.Rauf abi buradakilerden bir kısmı szin oralara yola çıktı bile,pek yakında yakaladıklarınızın fotoğraflarını ekleyebilirsiniz.
Gökselcim,kokar cipuralarıda oldukça iri idi,mercanların bir kısmı ile göz hakkı olan apartman sakinlerine gitti. Adnan dostum,sen işlerini hallet,nasıl olsa her zaman balığa çıkarız ,önemli olan gönül birliği,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler, çok güzel av olmuş.
![]() |
![]() |
#16 | |||
Miço ![]()
|
![]() sarı çizgili balıklar ne balığı
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Turgay abi hanoz deniyor ama bizim sitemizde kokar çuprası ismi ile anılır genellikle
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#19 | |||
Miço ![]()
|
![]() herkeze çok teşekkürler
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Turgay abi ayrıntılı bilgi için bakınız: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Seferihisar da Balık avı | ahmetglr | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 9 | 01-02-2010 20:08 |
Seferihisar Tatbikat 04-12-09 | griff | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 02-01-2010 13:19 |
22.04.07 Seferihisar | levrek | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 27-04-2007 15:40 |
14.01.07 Seferihisar Körfezi Raporu | levrek | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 19-03-2007 21:26 |
seferihisar sığacık | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 09-06-2006 14:23 |