![]() |
#11 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar bildiğim kadarıyla bu bls da teknoloji öğlesine gelişmişki, kim nezaman nerden nasıl girmiş nereye girmiş, ne halt etmiş hepsini gösteriyor.Bu işte uzman olan arkadaşlar bilirler diye düşünüyorum. tabiki siteye giriş yapmayan daha önceden üye olmuş fakat giriş yapmayan yazı yazmayan arkadaşların kalabalık ederek siteyi meşgul etmeleri tabiki gereksiz. Aslında bu fazlalıklar silinirse abiminde dediği gibi kalan ve gidenler net olarak belli olacaktır. Eh ozamanda herkez dostlarını bilir. SAYGILARIMLA.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bence genel bir düşünce değil bu.Ya benim babam internetimi yaza kadar kestirse?Ben bir daha sizin gibi iyi abilerle nasıl beraber olacağım???
Saygılarımla...
![]() |
![]() |
#14 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Şimdiki üye sayımız 1,198
bunlardan kaç tanesi şu an katılım yapıyor ortada ama katılmayan insanları niye silelim? katılmayabilir, siteye girmiyor olabilir, belki sadece laf olsun diye üye olmuş olabilir ama yinede bizim üyemizdir ve bu hakkını sadece siteye girmiyor katılmıyor diye elinden almak bence yanlış. Ki bu üyelerin bize hiçbir zararları yok sistemsel olarak. Ayrıca e-mail adresleri bizde bulunuyor gerektiğinde mail atabiliriz toplu olarak (ör: diyelim ki dernek kesin olarak kurulucak karar alındı bunu duyurabiliriz) Yunuscan kardeşimde olayı gayet güzel açıklamış durumda zaten. Hele Adnan abi sanki devlet meselesi gibi önlem alınmalı diyor ![]() ![]() Bu üyeleri silmek değil katılım yapmalarını sağlamak gerekli asıl kafa yormamız gereken konu bence budur.
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() toplam mesaj sayısı, en son kullanım, vb verilere bakarak bir liste hazırlanabilir ve kriterlere göre bu üyelere bir duyuru yapılabilir, sistemsel olarak tabiiki zararları yok bir vetirabanında duruyorlar fakat bizlere faydası nedir?
Adminin söyledikleri doğrudur, site nasıl daha cazip hale getirilebilir diye düşünmek lazım, 1100 kusur uyesi bulunan bir forumda mesaj gonderen sayısı kaç 10-15? Dün de konuştuk, reklam konusunu, site bazında düzenlemeler yaparak reklam almaya çalışmalı buradan gelecek gelir ile daha hızlı bir sunucu ve data hattına geçmeliyiz. Bu nasıl yapılır, öncelikle ilgili meslek alanları belirlenir, üye sayımız şudur, hit sayımız şudur, ziyaretçi sayımız şudur , teklifimiz şudur reklam isteriz demeliyiz. bu sadece adminin yapacağı bir iş değildir. Daha bir sürü fikir & yenilik bulunabilir, daha iyisini sunarak, görsel olarak daha kaliteli olarak becerilebilir, geçenlerde site içinden video izlenilmesi fikri vardı mesela, ne bileyim bir sürü şey bulunabilir. Tagoya katılmakla beraber, bunun bir plan dahilinde adım adım yapılmasını düşünüyorum , bu bir süreçtir |
||
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Organizatör
|
![]() Dernek olma yolunda üyelerimizin sunumuna geçmiş bulunuyoruz, tabiki devlete bağlı olacağız o zaman. 1200 civarında üyle bulunan sitemizde kaç kişi kaç defa beraber olduk sayısını tam olarak bilmiyorum binde kaçını oluşturuyoruz, siteye laf olsun diye girip birdaha ortamda bulunmıyanlar mutlaka bellidir, tabiki bu tür katılımcı ları bu saate kadar ortaya alamadıysak daha çok yapacak işimiz var demektir.Bence bu tür polimiklere girmeden beraber ce toplanmanın yoluna bakmalı .Bence BALIK BAŞTAN KOKMALI..
![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar anlamadığım bir konu var,benim monütürde 7 tane site kayıtlı,bügün 5010 üyeye hoşgeldin dedik,bizim sitede 1200 kişi var burada eksiklik ne ? üye sayısı bukadar az.samimi olarak söylüyorum en kaliteli sitede bu,diğer sitelere girmesem umurumda değil ama bu siteye girmeden yapamıyorum.
Bu sitede olupda başka sitelerde de dolaşan arkadaşlar var onlarda fikirlerini belirtsinler. Bana göre üye silmek akıllıca değil derim.
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Şunuda belirtmek isterim girdiğim EN DÜZEYLİ site RASTGELSİN dir.. Bu güne kadar sitede ne küfür okudum ne seviyesiz bir konu, espri yapılır orası ayrı bir konu.. Forum sayesinde anladım ki, Amatör balıkçılık demek ki en düzeyli ve iyi niyetli insanların yaptığı sosyal, eğlenceli, sporsal aktivite..
Savaş ÖZCAN 1974 - ADANA İNSAN DİLİNİN ALTINDA GİZLİDİR.. ![]() Bu mesaj en son " 04-02-2007 " tarihinde saat 19:11 itibariyle varior tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Organizatör
|
![]() sevgili savaş yazdıkların ve düşündüklerin çok doğru gerçekten sitemiz düzeyli ve saygılı, zaten bu sebeplerden dolayı bira araya gelerek defalarca balık avı yaptık ve yapacağız.
![]() |