![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Tecih edermisiniz bilmem ama ben ızgarada balık yapmadan önce balığın içine ince doğranış soğanı koyuyorum ve bekletiyorum.Izgaraya koymadan önce de halis sızma zeytin yağı ve karabiber karışımından yaptığım sosu balığa parmakla yedirip (içine yerleştirdiğim soğanları atarak) mangala koyuyorum.Ben tadına bayılıyorum.Palamut,lüfer,levrek,çipura ve yerli uskumruyu kömürde yapmak isterseniz bir tanesini de dediğim gibi deneyin.Belki benim gibi çok seversiniz...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İlk fırsatta aynen senin tarifi uygulayacağım
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Dostum, ben de senin dediğine benzer birşey yaparım. Soğanları rendeler, suyunu süzerim. Sadece suyunda en az bir gece bekletirim balıkları. Fakat soğan suyuna, kekik, kırmızı biber ve zeytinyağı ile limon da katarım biraz. Ertesi gün bir süzgeçte süzerim. Sonra yeme de yanında ikamet et....
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Levrek Izgara | gizer | Balık Yemekleri | 2 | 14-09-2006 20:09 |
Ahtapot Izgara | aserkansatı | Balık Yemekleri | 5 | 22-10-2005 05:50 |