![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() rauf abi ellerine sağlık teşekkür ederiz.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Bu vidioda kurşun yeri hazırlamak ve bağladığımız capari iğnesini capari kösteğine nasıl bağlanıyor bunun acıklaması bulunuyor,ayrıca hazırlıyacağınız kurşun yeri ve iğne bedenin kösteğe bağlama şeklini ben diğer balık kösteklerimdede kullanırım.selamlar.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() rauf kaptan videoyu izleyemedim...ama sanırım sorun yok...youtube de bi yapılandırma var galiba...ilk fırsatta izleyeceğim...
eminim diğerleri kadar iyi bi anlatım olmuştur...ellerine sağlık... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf Abi eline sağlık, video açılıyor. Kurşun için ben de aynı şekilde kasa yaparak kullanıyorum...
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rauf kaptanım harika çalışma teşekkürler.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi paylaşımın için teşekkürler
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abi paylaşım için teşekkürler, kurşun konusunu merakla bekliyordum ne yalan söyleyim iyi oldu, o sonradan bağladığın küçük düğüm hiç aklıma gelmemişti doğrusu..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf bey ellerinize sağlık,güzel anlatım olmuş.Kurşun bağlama ile köstek bedenini ana bedene bağlamayı da ben aynı şekilde yapıyorum.Yalnız çapari bağlamasında ,gözden iki sefer dolamaya gerek yok,bir sefer yeterli,çapari ucuna da kör düğüm yapıp,köstek bedeni ile dolayıp tek düğüm kesinlikle açılmaz.
Kimsede kusura bakmasın pense ile misina sıkıştırılmasını kesinlikle kabul etmiyorum,bunun tek formülü düğümü tükürükle ıslatmaktır.Bunu başka sitelerde de defalarca tekrarladım,tükürüksüz düğüm düğüm degildir.Her zaman açılmaya mahkümdur.
F. Mehmet Koray 1948 ANK. ![]() Bu mesaj en son " 25-02-2007 " tarihinde saat 19:53 itibariyle turna tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
tabi köstekli takımlarda ben köstekleri bedene sonradan eklemiyorum... bağlarken köstekleri ve bedeni aynı anda çıkarıyorum... iğne yada çapariyi sonradan bağlıyorum... rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çapari | Güven ÖZYELDAN | Çapariler | 28 | 16-10-2011 13:27 |
çapari tüyü | mufi | Çapariler | 3 | 15-10-2011 18:13 |
çapari fotğrafları | yilmaz | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 13-10-2006 11:40 |