|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Organizatör
|
![]() Kıvanç bey hava tekne ile çıkmamıza müsade etmiyor kıyıdan karar verdik, gelmek isterseniz sabah toplanma saatini yazarım toplandığımızda nereye gideceğimizi karar vereririz...ayrıca cumartesi yağmurlu geçecek pazara yağmur yok yılmadan devam...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() adnan bey uygundur. sorun çıkmazsa beni dahil edin.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() hepinize şimdiden rastgele işallah hava güzel olur bol av yaparsınız bizde hava izin verirse tekne ile çıkmak istiyoruz hava raporu marmarayı sisli gösteriyo bol şanslar hepinize
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Adnan abi ne tarafa gitmeyi düşünüyorsunuz ve saat kaç gibi gideceksiniz.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kıvanç bey 25/02/2007 sabah 06.30 da balçova kipanın önünde buluşmaya karar verdik...Ben taygunu alıp gelicem...Adnan abilerle orada buluşucaz...
Herhangi bir aksiliğe karşı cep telefonumu veriyorum 533.253 78 99
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Geçen hafta çupralar bendeydi bu hafta sıra ADNAN abiciğimde teknede tutamadığı çupileri inşallah karadan tutucak
![]()
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Organizatör
|
![]() Havanın tekneyle çıkmaya müsait olmamasından dolayı karadan gitmeye karar vermiştik, ve uygulamaya geçirdik. Tago,onur,gürol,kıvanç pazar sabahı toplanıp kahvaltımızı herzamanki kahvemizde yapıp çeşme /germiyan koyuna girdik orada 1-1.5 saat kadar bekledik oltalarımızda balıkla ilgili bir bağlantı kuramıyınca aynı sahilde olta atabileceğimiz daha uygun av lanma yerleri ararken kendimizi ıldır köyünde bulduk limanda avlanan avcıları görünce burada av yapmak üzere oltalarımızı hazırlarken havanın tekne avına müsait olduğunu fark edip teknecilerden biri ile pazarlık sonucu tekneyle ava çıktık, balık çiftliklerinin şamandıralarına bağlanarak avlanabileceğimizi söyleyen tekne sahibi beni umutlandırmışı ama maalesef 4-5 şamandıra değiştirmemize rağmen aradığımızı bulamadık borukurdu bile iş yapmadı çok ilginç bir av oldu ama tago kalamarın tillahını buldu, ha bu arada tekneden ve karadan ilk defa kamış kullanma şansını yakaladım ama arkamda avlanan onur kardeşim benim kamışın darbelerinden kurtulmak için büyük çabalar sarf ettiğini
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2 şubat çeşmealtı raporu | AŞKIN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 05-04-2008 19:14 |
23 şubat akşam lüferleri | walras | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 21-03-2008 15:16 |
10 şubat 2008 | deniz hadimlioğlu | Organizasyonlar | 3 | 08-02-2008 23:37 |
puslu ve dalgalı 17 şubat | Rauf | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 26 | 21-02-2007 07:36 |