|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() dün bir arkadaşımızın verdiği gaz ile balığa gitmeye karar verdım.akşam hava kararırken sahte balık at-çek yapmaya başladım.fazla beklemeden 350 gr.lık bir ispendek aldım.ondan sonra balık kesti. tık yok. gece saat 10 gibi yattım. sabah 05.00 de kalktım. yine at-çek tık yok şafak sökerken 700 gr.lık ispendegi aldım. güneş doğduktan sonrada kıloluk levreği aldım.midye çıkarıp çıpraya baktım birtane gelirken kayalara takılıp koptu. sonra 1 tane çıpra aldım.daha fazla beklemeden eve döndüm. malum yarın 18 mart çanakkale zaferinin 92 nci yıldönümü .
ismail çakır l952-çanakkale Bu mesaj en son " 20-03-2007 " tarihinde saat 19:58 itibariyle gokseldbuga tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ismail abi tebrik ederim .biz rüyamız da göremiyoruz böyle balıkları.
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ismail abi tebrikler yine döktürmüşsün
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ismail abi valla helal gene götürmüşsün balıkları, abi az kaldı mutlaka uğrayacağım yanına...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() İsmail afiyet olsun kardeş ve nice bagımsız / demokrat /Atatürkçü 18 Martlara
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Miço ![]()
|
![]() İsmail bey tebrikler,bizim buralarda iyi meralardır ama pek birşey bulamıyoruz karadenizli trolcüler buraları yangın yerine çevirip gittiler ,kimbilir nekadar uzun bir süre bunun kötü sonuçlarını çekeceğiz,size rastgelsin.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İsmail abi yine yapmışsın yapacağını zorla oraya getirteceksin bizi
![]() tebrikler daha bereketli avlar dilerim
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ismail agbi tutugunuz balıklar harika insan özenip duruyor işallah daha büyükleri nasip olur rasgele
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() abicim balıklar şahane allah daha büyüklerini nasib etsin..!!!
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Hemşo levrek ve ispendekleri yine her halde yine aynı rapala ile yakaladın bravo tebrikler.(ağbi resmi kayt ederken formatı kücült )selamlar.
Bu mesaj en son " 20-03-2007 " tarihinde saat 20:00 itibariyle gokseldbuga tarafından düzenlenmiştir.... Neden: düzenlendi |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
13 mart taşova avı | genc balıkcı tunahan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 14-06-2007 11:04 |
27 mart | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 03-04-2007 10:34 |
11 Mart Balıklıova | Egeli | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 15-03-2007 15:33 |