|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Bir müddet evvel hazırladığım ama sitemizdeki bilinen aksaklık yüzün den ekleyemediğim bu sılaty gösterisini şimdi ekleme zamanı buldum slayt taki balıklar coğunluk itibariyle mercan familyasına üye balıklardan secilmiştir büyük bir kısmı buradan ve diğer bir siteden derlenmiştir.Yalnız şunu belirtmek isterimki yine büyük coğunluğu izmir ve foca menşeli balıklardır izmirli arkadaşlarıma duyurulur.selamlar ve allah hepimize bir gün bu güzellerden tutmak nasip eder inşallah.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abi,güzel paylaşımın için teşekkürler.gözümüz bayram etti valla
![]() emeğine sağlık..
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() paylaşım için teşekkürler...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() off off off abi o kırmızılar ne öle maşallah valla ne diyeyim eline sağlık abi harika olmuş
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abicim özellikle baştaki "kırmızı noktalı", şey pardon kırmızı ağırlıklı
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Rauf hocam,hamlığın had safhada olduğu bu günlerde bizlere çok güzel bir göz banyosu yaptırdığın için sağol.Büyük bir zevk ile tabirimi mazur gör; ağzımın suyunu akıta akıta seyrettim.Özellikle bizim buralarda senelerdir,Tranca ve antenli mercan yok.Ve, ben bu iki güzel balığı hiç tutmadım.Eline ve emeğinize sağlık hocam...
|
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() rauf abi ellerine sağlık,dadından yinmez bir klip olmuş.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Rauf hocam bunları birde tavada görsek heh..heh..
eline saglık |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() rauf abi ellerine sağlık,harika bir çalışma olmuş,devamını bekleriz,kırmızı ve beyaz işte budur abi...saygılar
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() canım abim ellerin kolların dert görmesin....gözümüz gönlümüz açıldı
![]()
![]() |
![]() |