![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar üye sayımız 1500 küsürden 822 kişiyemi indi,aktif olmayan üyelerin üyeliği silindimi şimdi yani...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() selim abi mesajını görünce farkettim...üye listesine baktım 2007 den önce üye olan ve hiç mesaj yazmayanlar gitmiş...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() way way birde Rastgelsin.org olmuşuz.. com gitmiş..
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Bence çok olumlu bir hareket....Sadece o anki arzuları ile veya sadece laf olsun diye sieteye üye olupda,Allah için tek bir mesaj bile yazmayan kişiden bu siteye bir hayır geleceğine asla inanmıyorum.
Ayrıca,yakın geçmişde siteye üye olupda; belki çekingenlik veya başka bir sebepden dolayı ''sadece gözlem aşamasında'' kalan bir çok arkadaşa da üstüme vazife olmadığı halde ''sırf'' onları aktif hale getirerek,katılımı arttırmak için bu konumda olan bir çok yeni arkadaşa '' Özelden'' mesaj gönderdiğim çok olmuştur... Mesela: Bakıyorum üye tarihine yaklaşık 1-2 ay geçmiş....Ama gönderdiği mesaj sayısı '' 0 ''....Ve o anda siteyi ziyaret ediyor ise hemen bir mesaj çekip...Hoşgeldiniz..Tanışma bölümüne bir iki satır bir şey yazar isen, diğer arkadaşlardan size yönelik mutlaka hoşgeldin mesajları gelecektir.....diye mesaj çektiğim de bakıyorum, hop diye mesajlar gelmeye başlıyor. Ama eğer tık yok ise.....Ne yapalım.... ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hareket olumluda herkese geçerli değil herhalde,fotoraflar bölümünde yukarıdan aşağıya doğru beş kişinin albümü mevcut,ben iki senedir üyeyim bu arkadaşları bir kere görmedim daha sitede
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Selim abi, fotoğraflar kısmındaki resim albümleri Taygun tarafından açılmış, bu sanırım bir çeşit albeni yaratmak amacı ile yapılmış.Bu kişilerin site üyesi olduğunu sanmıyorum açıkçası , şimdi kontrol de edemedim.
Silinen üyeler benim bildiğim son 180 güne kadar girmeyen ve 0 mesajı olanlar. Bunların dışında yurtdışında olduklarını bilinen birkaç kişi silinmedi diye biliyorum. |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Uğur DUMLU [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Nazım YILMAZLAR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Fatih AKSUOĞLU [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yalçın DEĞİRMENCİ ( Yırtık ) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yok yanlış anlaşılmasın bence çok olumlu olmuş bu girişim ben sadece bu arkadaşları tanıyamadım diye yazdım,,,ayriyetten bu sarı renkte olan bir arkadaş var kim o
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı
|
![]() Selim abi bu kullanıcı grubu yakında uzman olacak şimdilik denemeleri gerçekleştiriyorum
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Nerede bu balıklar? | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 02-02-2008 12:36 |
izmirli üyeler.dikkat | mufi | Organizasyonlar | 5 | 01-11-2007 20:50 |
Admin ile Üyeler arasındaki MUhabbet | atomik07 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 27-08-2006 09:53 |
Saygı değer Üyeler neredeydiniz | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 11-02-2006 08:22 |