![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() buda benim ilk baligim tamamen acemi sansi cunku misinenin ucuna celik ip baglamam gerekiyormus yoksa disleri kesip atiyormus misineyi
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tatlı suyun ustaları varken bana düşmez gerçi ama bu turnaya benziyor galiba...
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bence de bu turna, eğer turnaya turna kadar benzeyen bir başka balık yoksa
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Evet bu yakışıklı, bir turna balığı...Hayırlı olsun ilk avın güzelmiş...
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sevgili Vasak,eğer bu senin acemilik döneminse,ustalık dönemini düşünemiyorum bile
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rastgelsin arkadaşım
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sagolasiniz arkadaslar , ama bizim burda av mevsimi bitti oldu ocak 1 dedimi bitti taa mayis 31 e kadar.o turnayi da yakaladigim yere her zaman gidemiyoruz cunku cok uzak yakinlardaki de yenmiyor zaten yakalayip geri birakiyoruz
|
|||
![]() |
![]() |