|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler, maşşallah pırıl pırılda parlıyorlar...
![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler bülent abi. birazda avın detaylarından bahsederseniz.daha güzel olacak.mesela; kaç kulaç, gecemi v.b...
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() Bülent kardeşim navale iyi bizim burada uskumru zaten yok kolyos daha erken bir ay sonra inşallah bol olur kanımca beyaz kaz tüğümü yoksa sim mi kullandın raporu yaz bakalım selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Sevgili arkadaşlar 11.04.2007 tarihli uskumru avıma bir sürü tebrik ve teşekkür mesajı gelmiş inanın daha bugün gördüm çok memnun oldum bende hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ilginiz için bu bilgisayar kullanımı işini ilerlettikçe daha çok konularda birlikte olacağımızı düşünüyorum uskumru avımın detaylarına gelince sabah ezanıyla çıkıyoruz öğlene doğru av bitiyor nedendir bilmiyorum bu sene uskumru akşam suyunda av vermiyor günde birkez yemleniyor herhalde çaparilerimiz koyu renk kırçıllı hindi tüyü bunlara sim ekleyenler veya sadece simden yapılmış çapari kullananlar daha bereketli av yapıyorlar 20-25 kg. a kadar uskumru alan arkadaşlarımız oldu benim bu sene en fazla aldığım 5,5 kg kadar.
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Balık miktarları toplam zannedilmesin her avda alınan balık miktarıdır onlar birde derinliği söylemeyi unttum 40-45 m. ve balığı oldukça dipten alıyoruz mantarımda 30 kulaç misina var tamamını salıyorum.Ağırlık300 gr. daha ağırını kullananlarda var.SELAMLARIMI VE SEVGİLERİMİ SUNUYORUM .
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Rauf bey cim bom logonuzu çok beğendim ama dikkat ettiyseniz ben utanmış yüzünü saklayan bir aslan kullanıyorum bu sene.SELAMLAR
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrik ederim 10 numara av olmuş.. daha bereketli günlere inşallah....
![]() |
![]() |
#18 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aman Yarabbim! Uskumru,Uskumru, Lipari bunlar.:):):) | orhan Kucukbicmen | Çapari | 33 | 27-04-2010 09:39 |
ilk levrek avım... | discus | ANILAR | 22 | 08-02-2010 11:47 |
29 ekim avım | ismail çakır | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 30-10-2007 14:47 |
12 05 07 Turna avım | cevat2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 14-05-2007 16:58 |