![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sevgili abilerim ve kardeşlerim aranıza yeni katıldım. 22 mart 1975 manisa dogumluyum .manisa c.b.ü, sinde güv.gör. olarak çalışmaktayım ,evli ve 4 yaşında aslanparçası bir oglan babasıyım adı alperen. balık avına meraklı bir kardeşinizim aynı zamanda 18 yaşından beri teskereli karaavcısıyım, yani ava ve muhabbetine gönül vermiş bir kişiyim, kısa zaman önce bilgisayarla ve internetle tanıştım siteye üye olmama bir iş arkadaşım vesile oldu, siteye girdim çok hoşuma gitti muhabbetler dostça ve arkadaşçaydı tam benim aradıgım bir ortam dedim ve çeşitli konulara mesajlar gönderdim . sitenin yabancısı oldugum için tanışma bölümünü görmeyip muhabbete sazan gibi atladım bütün üyelerden özür dilerim cahilligime verin kötü niyetim yoktu ihşallah zamanla siteyi dolaştıkça hatalarım ortadan kalkacaktır hepinize bolşanslar ve tabiki rastgeleeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Aramıza hoşgeldin arkadaşım...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin abdullah...
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() hooppp hemşerim gelmiş HOŞGELDİN ABİCİM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abdullah bey hoşgeldiniz..
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Abdullah hoşgeldin smimiyetine inanıyorum. umarım bu seviyeli ortamda hoşça vakit geçirirsin..
|
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() abdullah hoşgeldin birçoğumuzun siteye girişi senin gibi olmuştur. bunda özür dilemeyi gerektirecek birşey yok, sen bu ortamı samimi bulmasan zaten siteye üye olmazdın.mühim olan dostça muhabbet gerisi prosedür
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin Abdullah.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldin arkadaşım.
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Abdullah, dost ortamına hoşgeldin.Umarım kalıcı ve katılımcı olacaksın....
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
özür | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 06-02-2006 22:11 |
özür | muhabbetci | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 27-01-2006 06:16 |