|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rauf abi,eğitim cd lerinin devamını bekliyoruz,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf Abi böyle denemeye can kurban
![]()
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() rauf kaptan gazipaşada derinsu avı başlığını görünce tamam dedim rauf kaptan patlattı bombayı... inşallah gazipaşada tekrar avlanma fırsatı bulurum...
savaş ın dediği gibi akdenizin bereketi üzerine olsun... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#15 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() Rauf hocam, sistem çok güzel, ortam çok güzel...
![]() Görüntüleri çektiğin kayıt cihazın sanırım digital fotoğraf makinası değil ve video kamerası galiba...Çünkü, benim çektiğim videoların her biri ayrı ve bağımsız olarak kaydediliyor benim cihaza...Ama sen, arka arkaya kayıt yapabiliyorsun....Ve, sanki kesinti olmadan ve ara vermeden çekilmiş izlenimi veriyor... Bu mesaj en son " 24-04-2007 " tarihinde saat 11:25 itibariyle Uzm.Dr.Rastgele tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#17 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
selamlar ağbi benim msn i acık gördüğün zaman tıkla paylaşalım. |
|||
![]() |
![]() |
#18 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#19 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() rauf amca paylaşım için teşekkürler,balıklarda güzel,ayrıca tebrikler....saygılar abi
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() rauf abi eline sağlık güzel çekim olmuş,balıklar harika devamı gelir işallah...saygılarımla
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Derin dalışta teknik & güvenlik... | Onur GÜNER | ZIPKINLA SUALTI AVI | 14 | 19-12-2008 10:56 |
Derin Deniz balıkları | necobey | Deniz Balıkları | 17 | 10-10-2007 11:11 |
Derin Dip Sarkıtmalarında Hassasiyet. | mozdil | Sarkıtmalar | 14 | 25-09-2007 06:22 |
Alanyada derin su avı.(CIKRIK ile) | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 30-07-2007 11:34 |
derin deniz canlıları | Lethe | Deniz Balıkları | 9 | 21-01-2007 22:36 |