|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||
Guest
|
![]() Çok ama çok teşekkürler yazı için.
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mertikom yazını yazdığın dönemlerde üye olmadığım için gözümden kaçmış...şimdi okumak kısmet oldu...inanılmaz duygulandım,gururlandım ve bir o kadarda hayıflandım...
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Oltacı
|
![]() mert bey öncelikle teşekkür ederiz bizide bilgilendirdiğiniz için çok büyük keyifle okudum ve okutacağımda inanın
teşekkürler saygılarımla, feraye
![]() |
![]() |
#24 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Be Hey Dürzü
Ne ararsin TANRI ile aramda!... Sen kimsin ki orucumu sorarsin? Hakikaten gözün yoksa haramda Basi açiga niye türban sorarsin? Raki, sarap içiyorsam sana ne. Yoksa sana bir zararim, içerim. Ikimiz de gelsek kildan köprüye, Ben dürüstsem sarhosken de geçerim Esir iken mümkün müdür ibadet? Yatip kalkip ATATÜRK'e dua et. Senin gibi dürzülerin yüzünden, Dininden de soguyacak bu millet Isgaldeki hali sakin unutma. ATATÜRK'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çikardin amma Baban kimdi bilemezdin serefsiz. Neyzen TEVFÝK ellerine saglik sayin Neyzen Tevfik in ... saygi ile aniyoruz . selamlar
![]() |
![]() |
#25 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Daha öncede okumuştum...tekrar okuma fırsatı verdiğiniz için teşekkürler...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mert cok güzel bir paylasim.Tesekkürler
![]() |
![]() |
#27 | |||
Oltacı
|
![]() ben okudum , sizde okuyun
![]() Yine öyle bir vakit... Bitmeyen enerji, kavuniçi bir top olmuş, trajik bir yangının küllerinden yeniden doğan şehrin ufuk çizgisinde, körfeze usul usul iniyor. Rakının dibine vurma saati... Takvimler, 1923'ü gösteriyor. Adres, numara 248, Kordon... Naim Palas... İkinci kat... Cumbada oturuyor Mustafa Kemal. Sevmez fazla yemeği. Leblebi var yine önünde... Garson titriyor. Çünkü çocuk, Rum. Sesleniyor Gazi, şefkatli bir ses tonuyla... "Vre Dimitri" diyor, "gel bakayım." Çocuk, "buyur pasam" diyor, ş'lere dili dönmeyen, kırık dökük Türkçesi'yle. "Sizin Kosti" diyor... İşgal sırasında İzmir'e gelen Yunan Kralı Konstantin i kastederek... Sizin Kosti, geldi mi buraya? Geldi pasam... Oturdu mu bu masaya? Oturdu pasam. Güneş batarken rakı içti mi? İçmedi pasam. E o zaman sormadın mı çocuk, ne halt etmeye almış İzmir'i? İşte böyle batar güneş orada. İŞGAL EDİLDİĞİ GÜN ,BİR ULUSUN KURTULUŞ SAVAŞINI BAŞLATAN... İŞGALİ BİTTİĞİ GÜN , O ULUSUN KURTULUŞ SAVAŞINI BİTİREN... DÜNYADAKİ TEK ŞEHİRDİR....
![]() |
![]() |
#28 | ||
Guest
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
19 Mayıs Atatürkü anma, Genclik ve spor bayramı dolayısıyla bütün site üyelerini terbrik eder bu konuda mesajlarıyla katkıda bulunan arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım hayırlı bayramlar. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
#29 | |||
Miço ![]()
|
![]() Muthis Mert abi muthiss...Fazla soze gerek yok,,olaganustu bır INSAN...
![]() |
![]() |
#30 | |||
Miço ![]()
|
![]() Okudukça ınsan su ankı halımıze ıyıce delırıo,,neyse sıyasete gırmeyelım...Ama bilinçli olmak sart,,seçımlerde yaklasıo...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mutlaka okuyun | polmurat | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 13-03-2008 11:31 |
mutlaka bulundurun | kubi1956 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 22-01-2008 18:07 |
Mutlaka Izleyin | BLACK SHARK | Videolar | 5 | 01-08-2007 16:26 |