|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese merhabalar, forum gerçekten çok hoşuma gitti ve faydalı bilgiler edinebileceğime inanadığımdan buraya üye olmaya karar verdim, sık sık yazarım zaten merak etmeyin,
Geçen gün burada bir konuyu okurken tesadüfen bir dostumuzun Burak Tekne firmasından bahsettiğini gördüm. Sıfır veya ikinci el bir tekne alma fikrindeyken çok iyi oldu. Telefon açıp Burak Tekneden murat beyle görüştük, Sağolsun çok yardımcıda oldu kendisi. Burak tekne yapımı ekspres modeli ile ilgilendigimi ama fiyatının biraz yuksek oldugunu soyledim, ikinci el aynı teknenin 5 sene onceki versiyonunu ve 5,20 boyundaki bahçesinde duran tekneyi önerdi, tekne üzerinde oynama yaparak içini ve görünüşünü kendim güzelleştirmek istiyorum dedim kendisine de. ![]() Bahsini ettiğim tekneyi motorsuz olarak alıyorum, 25hp mercury remote, ve güzel bir tente ile kamarayı güzelleştirmek istiyorum, büyükçekmecede olan uyelerimizden de görmek isteyen , görüşmek isteyen olursa görüşelim sevinirim. ![]() Ayrıca bu tekne için tavsiye edebileceğiniz aksesuarlar varsa sizleri dinliyorum. herkese tekrar merhabalar, iyi günler....
Sevgiler Saygılar Önder Soydinç 01/05/1978 Büyükçekmece Albatros Bu mesaj en son " 03-05-2007 " tarihinde saat 16:51 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz, yeni tekneniz hayırlı olsun....
Not: Konu iki kez açıldığından birini sildim...
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() hoşgeldiniz,rastgele
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() hoşgeldiniz.........
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz kalıcı olmanız dileğiyle
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Hoşgeldin Önder................
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz Önder bey,tekneniz hayırlı olsun,teknenizle güzel günler ve iyi avlar yaşamanızı dilerim.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hoşgeldiniz.. hayırlı olsun..
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() aramıza hoşgeldiniz...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Doğum günün kutlu olsun Önder | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 16-03-2006 06:48 |
Hoşgeldin Önder Aydemir | balıkcı | Tanışma | 3 | 05-03-2006 23:42 |