|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tüm FENERBAHÇE'li dostlarımı şampiyonluklarından ötürü kutlarım. Avrupa kupalarında başarılar dilerim. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlarım. Umarım aynı başarıyı Avrupa'da da gösterir.
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() bir fenerbahçe taraftarı olarak arkadaşlar tebrikleriniz için hepinize teşekkür ediyorum darısı sizlerinde başına İzmirli olarak dün hem anneler gününü hem cumhuriyet mitingimizi akşamıda şampiyonluğumuzu kutladık bunları bizlere yaşatan öncelikle ANNELERİMİZE ŞEHİTLERİMİZE (Ruhları Şad Olsun) bir sezon boyunca ter döken FENERBAHÇE TARAFTARINA ve ŞAMPİYON YAPMAK İÇİN ÇALIŞAN 17 TAKIMA binlerce teşekkür ediyorum (taraftar diyorum Çünkü takımı şampiyon yapan taraftar oldu bu sene fenerbahçe şampiyon olmamak diğer takımlarda feneRbahçeyi şampiyon yapmak için çok çaba sarfettiler).....
|
||
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Galatasarayli olsamda belirtmek isterimki bu sampiyonluk Fenere analarinin ak sütü kadar helaldir.
TEBRIKLER
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
sarı balıgım benim:) | delvel | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 17-08-2011 13:42 |
Labidochromis caeruleus (Sarı Prenses) | Caner BALIKÇI | Akvaryum | 10 | 28-07-2011 10:59 |
Yunus,frontoza ve sarı prensesler. | ibrahimz35 | Akvaryum | 6 | 07-11-2008 08:48 |
Sarı balık | emre97 | Akvaryum | 3 | 15-06-2008 12:27 |
Sarı Balık | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 4 | 27-08-2007 16:45 |