|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben hiç tarihine bakmadan,atlamışım,bu aralar sazanlar ile uğraştığım için olsa gerek
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Sevgili BACAKSIZ BALIKÇI 25 yaş 11 diyorsun ama söze arkadaşlar diye başlıyorsun bu sitede senin arkadaş diye hitap edebileceğin kaç kişi var bilemiyorum ama sana tavsiyem eğer gerçekten 11 yaşındaysan sayın büyüklerim veya abilerim diye paragraf açmandır,aramıza hoşgeldin,zaman ilerledikçe seni ne kadar seveceğimizi ve bütün sorunlarına ilaç olacağımızı göreceksin.Seni bu sitede amatör balıkçılık konusunda olgunlaştıracak,hatta ustalaştıracak o kadar saygın ve ustalar varki iyiki gelmişim diyeceksin.Aile büyüklerinden bu işi sevenler varsa onlarıda üye yap.
![]() |
![]() |
#24 | ||
Guest
|
![]() Göksel cim amma velakin bayagı gezmişsin maşallah yanlız bir konu kafama takıldı bu kadar çok yeri gezdiniz olta attınız da her mekanda ortalama ne kadar süre kaldınız/ beklediniz ?? malum bölgeye gelmek+oltaları hazırlama+ bunlarda zaman alıyor. birde bunlara yol/mesafe yi eklersek
sanırım siz o gün her oltayı attıgınız noktada fazla beklemediniz ?belki bir bölgede tüm zamanı harcasaydınız kayda değer bir şeyler gelebilirdi balık adedi artardı .mesela özdere de.zamanın tümünü geçirseydiniz? |
||
![]() |
![]() |
#25 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tamam bülent abi
![]() selam büyüklerim ![]() ![]()
abiler benimle konuşun Bu mesaj en son " 17-05-2007 " tarihinde saat 18:09 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hepinize saolun abiler
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Miço ![]()
|
![]() göksel kardeş dediğine katılıyorum
torbalıdan birkaçekip her hafta akbüke gidiyo arkadaşların boş döndüğünü görmedim bu sıralar akbüktende daha iyi bir yer söyleyeyim kıyıkışla gökliman mevki kıyıdan momun yada yengeç takıp atacan oltayı unutacan en kötü ihtimal 700 gr civarı çuprayı çekecen ha diyeceksinki sen niye gitmiyosun 186 kilometre torbalıya birde dönüş adamı tek başına yoruyo. benim ekipte nazlanıyo o yüzden şimdilik beklemedeyiz.aslında muvaffak abiyle görüştüğümüzde bir organizasyon yapalım diye konuşmuştuk. ama nasip olmadı.her kese rastgelsin sağlıcakla kalın.
![]() |
![]() |
#29 | |||||
Miço ![]()
|
![]() momunu düzeltiyorum madya olacaktı kusura bakmayın
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kuşadası 2009/10 Detaylı Rapor. | BARBAROS.T | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 05-02-2010 16:41 |