|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() merhaba arkadaşlar,her sene bu dönemlerde kaşığa rapalaya atlayan lüfer serisi bu senede kıyıda olduğunu bildiğim halde zaman zaman aralıklarla denememe rağmen bir türlü yakalama fırsatım olmadı.peki ben yıldımmı hayır hala zaman zaman deneyecem inşallah banada sizede gelir...geçen gün oturdum 11 numara çarpraz iğne yeşil ibrişim ip damla sim ve 0.10 köstekten oluşan çaparimi yaparken bugün bir değişiklik olsun dedim arasına birazcıkta turuncu kurdeladan ip koydum,takımı hazırladım ve jumbo160(ali abi) la buluştuk ve istavrite çalışmaya başladık...daha atar atmaz resimdeki sarıkanat oltaya yapıştı ve ben ali abiye abi bu istavrit değil başka bişey dedim ama nasıl çıkaracaz sudan köstek 0.10 dedim...kısmet işte kıyıya kadar getirdim ve yavaş ama sarsmadan bir çırpıda balığı elime aldım...darısı başınıza...birazda istavrit aldım ama onları resimlemedim.saygılarımla...
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() serkan lüfer boyları zaten bu mevsimde fazla av vermez..ama yınede sarıkanatı yakalamışsın.. inşallah sonbahar akınında beklediğin lüferleri yakalarsın..
rastgelsin..
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Serdar abi tebrikler umarım sayıları ve boyları artarak devam eder lüferler
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() cok güzel bir av...tebrikler
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() kartallı azmin elinde ne kurtulurki darısı ve daha fazlası diğer günlere rastgelir inşallah
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Miço ![]()
|
![]() eline sağlık bu hafta sonu bende bi yoklucan çinekopu işallah senin gibi yakalayabilirim..... rastgelsin
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
ismail abi sonbaharda boğazdan yavaş yavaş inmeye başladıkları zamanda bol yakalanıyor dediğin gibi...fakat bayadır bi çıkışa başladılar ve çıkarkende kıyıya uğradıklarından adım gibi eminim...çünkü kuyruksuz batmaya çalışan gümüşler kafası ve bedeni hilal gibi kesilmiş istavritler ve ileryaları hala görmekteyim...neyse ben biraz daha deneyecem bu sene geç kaldık çalışma saatlerimizden dolayı ama kısmet ne olur ne olmaz...saygılar sevgiler...
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kardeşim şu sarı kanat bana bi gelse varya fenerbahçe gibi kutlamlar yapacam bilesin iyi bak kendine rast gelsin
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() serdar günü kurtarmışsın. daha büyüklerine inşallah........
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Organizatör
|
![]() Biz gidemiyoruz allah size daha çok versin.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bu nasıl sarıkanat istavrit | paşalı | Deniz Balıkları | 16 | 23-11-2012 16:52 |
Sarıkanat balığının asaleti | MAVİ FENER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 19-07-2009 20:25 |
sarıkanat çinekop lüfer | ismail2776 | DENİZ AVI KARADAN | 15 | 10-01-2009 10:29 |